Monica Anghel, primele declarații despre moartea fostului soț. Artista vorbise recent cu el

Monica Anghel trece prin momente cumplite acum, de când a aflat că fostul ei soț a decedat la doar 61 de ani. În urmă cu doar câteva zile, artista a primit cu durere în suflet vestea și acum a decis să vorbească despre bărbatul de care s-a despărțit în 2005. Artista a dezvăluit că Andrei Carantino spunea că se simte mai bine și dădea semne că0și va reveni

Monica Anghel a vorbit cu Andrei înainte de moartea lui

Monica Anghel a făcut primele dezvăluiri despre moartea lui Andrei Carantino, bărbatul cu care a fost căsătorită până ân anul 2005 și cu care a avut o relație frumoasă de la divorț. Celebra artistă a vorbit pentru prima dată despre această lovitură și a mărturisit pentru FANATIK că este cu adevărat o tragedie.

Cântăreața Monica Anghel a declarat că a vorbit cu celebrul medic în urmă cu ceva timp și acesta dădea semne că se simte mai bine și că situația lui se va îmbunătăți, iar nimeni nu se aștepta la această întâmplare dureroasă. Între timp, lucrurile s-au schimbat și medicul ar fi făcut o decompensare care i-a adus moartea.

”Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri”, a declarat pentru Fanatik Monica Anghel.

Artista nu a făcut prea multe declarații, pe motiv că nu este în măsură. De altfel, a explicat că nici Ingrid, soția lui Andrei, nu ar fi pregătită să vorbească despre această tragedie care a lovit-o.

Monica Anghel îi este recunoscătoare fostului soț

Monica Anghel și Andrei Carantino au divorțat în 2005, dar au continuat să aibă o relație bună și civilizată. Artista s-a înțeles la fel de bine și cu Ingrid, soția fostului soț.

Monica a recunoscut de mai multe ori că are mare încredere în aptitudinile de medic ale lui Andrei, motiv pentru care a apelat de multe ori la serviciile acestuia și îi este recunoscătoare că i-a salvat viața. Cântăreața a mărturisit că este cu adevărat o pierdere atât pentru cei care l-au cunoscut, cât și pentru lumea medicală, care a pierdut o mare valoare, un om priceput în domeniul său.

”Nu vorbim doar de pierderea pe care o resimțim noi, cei care l-am cunoscut bine, ci și de o pierdere pentru lumea medicală și pentru pacienții săi. Nu pot să spun pe cât de multă lume a ajutat și cât bine a făcut”, a adăugat Monica pentru aceeași sursă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com