Monica Bârlădeanu s-a călugărit? Unde şi cum a fost surprinsă vedeta Pro TV. Mulţi se aşteaptă să se retragă din VLAD

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 41 de ani, a redescoperit credința. Vedeta are șase preoți în familie și totuși s-a îndepărtat de credință și, timp de 20 de ani, nu s-a mai spovedit și nu s-a mai împărtășit. Actrița din serialul „Vlad” de la Pro tv a povestit cum a ajuns să îl redescopere pe Dumnezeu.

Monica Bârlădeanu a vorbit despre credință și cum l-a redescoperit pe Dumnezeu

Intenția ei nu este de a se călugări, ci de a îl redescoperi pe Dumnezeu, credința și acea pace interioară pe care ți-o oferă credința. Dorea cu ardoare să găsească un duhovnic care să o ajute, dar nu a găsit pe nimeni. A mers la o biserică, unde era doar un preot în vârstă, care citea acatiste.

Monica Bârlădeanu a mers la moaștele Sfântului Nicolae din Capitală pentru a se ruga, la Biserica Sfântul Gheorghe. Acolo, ea și-a întâlnit duhovnicul pe care îl căuta, chiar la ieșirea din Biserică. A considerat că acesta este un semn de la Dumnezeu și vedeta s-a emoționat până la lacrimi.

Actrița din „Vlad” nu se mai spovedise de 20 de ani

La cei 41 de ani ai săi, vedeta din serialul „Vlad” a povestit cum a ajuns să își găsească liniștea în credință. Ea a dezvăluit că în adolescență dorea să se facă profesoară de religie și chiar a aplicat pentru a lua acest atestat la vremea respectivă.

„Eu, nemergând la biserică decât la ceremonii mondene, deși am 6 preoți în familie, iar la 18 ani aplicasem să îmi iau atestatul de profesoară de religie, așa de tare m-am îndepărtat de religie…

Am simțit nevoia să mă spovedesc, lucru care mi se părea absolut înspăimântător, pentru că avusesem experiența cu vreo 20 de ani în urmă și dăduse cineva cu mine de pământ și era descurajant”, a povestit vedeta din serialul „Vlad”.

Sursa: redactia.ro

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com