Monica Pop, avertisment teribil. „E război! Nu e singura boală de pe pământ!”

Monica Pop, reputatul medic oftalmolog, trage un semnal de alarmă asupra măsurilor luate de Guvern şi susține că nu ar trebui închise cabinetele medicale stomatologice, în această perioadă, așa cum prevede ordonanța militară.

Monica Pop susține că, deși este un virus periculos, coronavirusul nu este singura boală de pe pământ și că oamenii au nevoie și de alte specializări și servicii la care să apeleze în aceste zile.

„LASATI POLICLINICILE SI Cabinetele DENTARE SA FUNCTIONEZE! SINT MULTI ALTI PACIENTI în țara asta, nu numai cei cu Covid 19. Nu e singura boală de pe pămînt! Dacă nu se vrea sa-i pierdem, ei trebuie să aibă unde se adresa pentru consult si tratament. Cu masurile de rigoare. Si program adaptat! Cui foloseste inchiderea policlinicilor? De ce să fie supra-aglomerate Camerele de Garda ale spitalelor si UPU?! La policlinici si cabinete sint medici, cu experienta. E mare nevoie de ei, acum mai mult decît oricînd! E RAZBOI!”, susține Monica Pop.

Monica Pop este medic oftalmolog. Din 1983, lucrează la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din București.

Sursa: romaniatv.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com