Monica Pop, reacție dură după adoptarea legii privind izolarea și carantinarea: „Desconsiderare! Inacceptabil așa ceva!”

Legea privind carantina și izolarea a fost adoptată joi seară de Senat. După adoptare, proiectul va sta în Parlament două zile, timp în care acesta poate fi contestat CCR. După cele 2 zile, legea va fi trimisă spre promulgare și apoi publicată în Monitorul Oficial, intrând în vigoare trei zile mai târziu. Medicul oftalmolog, Monica Pop, și-a exprimat nemulțumirea față de această lege, conform căreia oamenii sunt obligați la carantină și izolarea, explicând că aceste decizii au fost adoptate pe fondul neîncrederiii față de cetățeni.

Monica Pop, reacție dură după adoptarea legii privind izolarea și carantinarea: „Desconsiderare! Inacceptabil așa ceva!”

Celebrul medic, Monica Pop, se arată extrem de revoltată de noua lege a carantinei și izolării, considerând că din această decizie a statul rezultă că nu are încredere în cetățeni și chiar le îngrădește acestora libertatea, ceea ce va duce la o mare desconsiderare din partea celorlalte țări, care vor spune despre români că sunt un „popor de psihopați”.

“Unicii proști ai Planetei?!!! Internarea obligatorie și de o oră e o jignire la adresa românilor! Desconsiderare! Dovadă de neîncredere și lipsire de libertate! Ce vor spune despre noi toate celelalte țări? Că suntem un popor de psihopați?! Iar „asimptomaticii” nu vor putea pleca nici la 48 de ore, veti vedea! Si daca ar pleca, nu mai reprezinta pericol? O ora, 10, 48 sau oricât, tot internare cu forța este! Inacceptabil așa ceva!”, a spus aceasta.

De altfel, ea consideră că românii nu trebuie supuși la un astfel de tratament doar din cauza unor persoane iresponsabile, care nu respectă măsurile de prevenire. Ea nu crede că toate guvernele din celelalte țări sunt iresponsabile, pe când doar Guvernul nostru este cel care a gestionat corect pandemia, prin reintroducerea măsurii carantinei și izolării. Monica Pop este de părere că peste tot sunt persoane care nu se supun regulilor impuse de autorități, nu decât în țara noastră, însă doar aici sunt astfel de legi. În ciuda numărului exploziv al cazurilor, medicul își susține cu tărie convingerea că această lege nu este soluția.

„În alte țări nu sunt și acolo unii care nu respectă regulile de protecție? Și? Îi obligă cineva la arest în spital? Toate guvernele lumii sunt tâmpite de au hotărât să nu facă așa ceva? Nu! Dar își respecta poporul! Noi, cu japca! Nu e normal așa ceva!”, a concluzionat Monica Pop.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com