Motivul pentru care Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să divorțeze! ”Nu am apucat să finalizăm”

Motivul pentru care Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să divorțeze! ”

Andreea Antonescu s-a întors de curând din vacanța de după Survivor, unde și-a încărcat bateriile! Acum, vedeta a făcut câteva declarații despre viața ei personală, mai exact despre fostul soț. 

Motivul pentru care Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să divorțeze

Andreea Antonescu este fericită că s-a întorc acasă la fetița ei, Sienna, și pentru că a stat departe de ea atunci când a participat la Survivor, artista se va revanșa cu o vacanță în America, acolo unde le așteaptă tatăl Siennei și încă soțul Andreei, omul de afaceri Traian Spak.

De asemenea, într-un interviu acordat pentru ciao.ro, Andreea Antonescu a vorbit despre tatăl Siennei și despre faptul că divorțul încă nu s-a finalizat. Aceasta a fost întrebată dacă ea și Traian s-au răzgândit cu privire la divorț.

”Nu intră în discuție faptul că ne-am răzgândit, dar nu am apucat să finalizăm, să ducem la capăt, această idee. Important este că eu și Traian ne înțelegem în continuare extrem de bine, că în această vară, după ce va lua Sienna vacanță, mi-am și propus să plecăm, pentru o perioadă, cam o lună, în SUA. Atunci vom avea posibilitatea să dezbatem față în față problema, pentru că până acum am discutat doar la telefon acest subiect”, a declarat în exclusivitate Andreea Antonescu.

Mai mult, Andreea a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț. Cei doi au o relație bună chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate.

Motivul pentru care Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să divorțeze! ”

”Este un om extrem de calm, de răbdător, este o persoană care, înainte de orice mi-a rămas foarte bun prieten. Este un om care m-a sprijinit și o face în continuare, din foarte multe puncte de vedere. Am numai cuvinte de laudă la adresa lui”, a mai declarat artista.

Cât despre fiica ei, Andreea Antonescu a declarat că aceasta i-a moștenit talentul artistic, asta pentru că Siennei îi place foarte mult să cânte.

”A moștenit latura artistică. Îi place foarte mult să cânte dar, pe de altă parte, dacă mă întrebați, mi se pare foarte talentată și la actorie, lucru care mă bucură, mai ales că este atrasă de domeniul ăsta. Consider că indiferent de cum o văd eu și ce drum i-aș vedea eu în viață fiicei mele, cred că cel mai important este să rămân cerebrală și cu capul pe umeri, să fiu alături de ea indiferent de domeniul pe care ea și-l va alege să-l urmeze”, a spus Andreea Antonescu.

Ce spune Andreea Antonescu despre ”Survivor”

Andreea Antonescu nu a putut să nu vorbească și despre experiența pe care a avut-o la emisiunea ”Survivor România 2021”, asta pentru că, spune vedeta, i-a schimbat mult viața.

”Știu că toată lumea spune că această experiență este unică, și pentru mine pot spune la fel, că a fost UNICĂ. A fost mai mult decât un reality-show, o provocare foarte mare, pornind de la faptul că din nou a trebuit să stau departe de Sienna, problemă cu care m-am confruntat și mi-a fost foarte greu, apoi a faptului că m-am privat de toate lucrurile care mi se păreau normale în viața de zi cu zi, de toate lucrurile cu care eu am fost obișnuită și, cu toate acestea, am rezistat. Din punct de vedere fizic am știut de la început că nu sunt o , dar mi-am dat tot interesul”, a declarat Andreea Antonescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com