MOTIVUL PENTRU CARE CĂTĂLIN BORDEA ȘI LIVIA NU ÎȘI DORESC COPII! VEDETA ANTENA 1 A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ: „NU, MULȚUMESC”

Cătălin Bordea și Livia au o relație cât se poate e fericită și nu își pot vedea viața unul fără altul. Sunt căsătoriți de câțiva ani și toată lumea se întreabă când familia lor se va mări cu încă un membru. Invitat în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Bobonente, vedeta Antena 1 a răspuns curiozității tuturor.

a

Cătălin Bordea a mărturisit că el și Livia nu intenționează să devină părinți. Nu au făcut acest pas până acum pentru că nu au crezut că sunt pregătiți, iar acum li se pare că deja este prea târziu. Cu toate acestea, cei doi iau în calcul varianta ca în viitor să adopte un copil.

„Nu, mulțumesc. Bă nu cred. Nu cred pentru că nu sunt genul de părinte. Nu ai cum să știi până nu ești. Înțeleg teoriile. Dar noi, noi doi nu suntem genul care să face asta. Când? Deja vine 40, se duce 45. Ne gândeam la un moment dat să înfiem un copil”, a declarat Cătălin Bordea.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Cătălin Bordea și Livia sunt împreună din anul 2012, iar în anul 2019 s-au căsătorit. Poveste lor de dragoste a început timid. El o știa pe ea și o urmărea din umbră. Ea trecea printr-o perioadă dificilă, iar când în sfârșit Cătălin Bordea și-a făcut curajul să o scoată la o întâlnire magia s-a întâmplat, iar de acolo a pornit totul.

„18 Mai 2012. Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față. Eu îl știam. El mă știa. Eu l-am intuit. El mă cunoștea deja. Luptam cu depresia, încă. De fapt o ignoram, crezând că astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam. Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămână bujori. Stăteam într-o garsonieră în Militari. La etajul 8. Palatul copiilor, eu și Găbița. Gala Premiilor Stand-Up.

El vorbise de niște locuri, pentru că bilete nu mai erau. Locurile erau fix pe scenă. După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot. Conversații diverse. Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața. Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere. Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce să plec. Și nu vreau…”, a povestit Livia Bordea.

SURSA: https://www.cancan.ro/motivul-pentru-care-catalin-bordea-si-livia-nu-isi-doresc-copii-vedeta-antena-1-a-dat-cartile-pe-fata-nu-multumesc-20784605?fbclid=IwAR2Ac8cMpTlOefjwZmEVsjMOr57DjsFD0fUDDmBsw4ZkiVCoPtj4SSOrb9c

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com