MOTIVUL PENTRU CARE DIANA ȘOȘOACĂ NU COMPLETEAZĂ NICIODATĂ DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Diana Șoșoacă a declarat, joi, că nu va completa niciodată declarație pe proprie răspundere din simpul motiv pentru că, în opinia sa, restricțiile impuse de autorități sunt neconstituționale.

Totodată, senatoarea susține că autoritățile nu raportează numărul real de infectări cu COVID-19, incidențele fiind manipulate în așa fel încât românii să cumpere măști de protecție și teste PCR.

Eu mă plimb prin România în general noaptea, și nu ca sa mă uit pe cer, ci pentru că mă cheamă oamenii, mă duc să negociez cu primăriile, să restabilesc lucruri, pentru că sunt singurul senator care face ceva pentru oameni în țara asta. Noaptea se circulă foarte bine, nu mă interesează nicio declarație, nu am completat niciodată și nici nu o să completez”, a spus Diana Șoșoacă la România TV.

Diana Șoșoacă: “Tratamentul unui internat COVID costă 50.000 de lei”

Diana Șoșoacă mai susține că nu Guvernul are dreptul să impună restricții, ci Parlamentul, oferind exemplu în acest sens mai multe instanțe care au anulat mai multe ordine.

Vă spun ca avocat că singura entitate care poate restrânge drepturi și libertăți este Parlamentul, nu Guvernul. Având în vedere că nu există niciun studiu, nu se poate așa ceva. Există instanțe care deja au anulat ordine, există și localități unde nici masca nu se poartă și foarte bine fac oamenii și nu exista nicio rată de infectare. Aceste cifre sunt făcute din pix de către cei care fac măști și teste PCR și pentru că tratamentul unui internat Covid costă 50.000 de lei. Restricțiile de circulație nu se pot lua asa”, a mai spus Diana Şoşoacă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com