AD

SANATATE

Motivul pentru care este bine sa pui o felie de CEAPĂ ÎN ȘOSETE înainte de culcare, MAI ALES ÎN SEZONUL RECE!

todaydecembrie 13, 2017 5

Background
share close
AD
AD

Acest truc se cunoaște încă de mulți ani în urmă, iar cel mai recomandat este să folosești ceapa roșie! Însă dacă nu ai în acea zi ceapă roșie în casă, poți folosi și una obișnuită pentru că își va face efectul oricum!

Din medicina chineză se spune că tălpile noastre pot fi privite ca o poartă pe care se poate intra cu ușurință în interiorul corpului uman!

De aceea, multe remedii naturiste se aplică chiar pe talpa piciorului.

Specialiștii orientali au numit tălpile picioarelor ca fiind niște meridiane, care conectează întreg organismul nostru!

Terminațiile nervoase aflate în această regiune ne poate face legătură și cu creierul nostru!

Dacă vei plasa o felie de ceapă în șosete și vei dormi încălțat cu ele toată noaptea, acest timp va fi suficient pentru a preveni apariția mai multor boli și de a face o detoxifiere totală organismului tău!

Este foarte bine ca atunci când vei face procedura aceasta să ai și o plapumă mai groasă cu care să-ți învelești corpul și picioarele.

Asigură-te că îți este foarte cald, pentru ca să transpiri toată noaptea.

În acest caz efectul procedurii va fi și mai intens!

Ceapa pusă în șosete te va ajuta să scapi de răceli și să nu te mai îmbolnăvești de ele în special în sezonul rece!

Cum poţi opri sughiţul doar cu puterea minţii

Legătura dintre sughiţ si minte

Potrivit unui studiu de cinci ani făcut de către Asociația Americană a Colegiilor de Medicină Osteopatică, condusă de Dr. Tyler Cymet, nimic nu opreşte sughiţul decat timpul. Dr. Cymet a descoperit că nimic nu a ajutat în mod special la oprirea sughițului, iar singura constanta în experimentul său a fost că sughiţul s-a oprit pe cont propriu.
Cu toate acestea, a existat un psiholog cu numele de Duane Hurst, care a reușit să vindece un sughiț cronic al unui pacient prin metoda Biofeedback pentru variația ritmului cardiac, care măsoară ritmul cardiac și instruiește pacientul să ajungă la o stare de “odihnă și digerare” prin respirație profundă. Acesta este motivul pentru care untul de arahide este venerat ca “leacul sughiţului”. Când gura este blocată, veți respira profund pe nas, provocând o stare de “odihnă și digerare” instantaneu în corpul vostru. Tipul ăsta ar putea să nu fie prea departe …

Ce anume cauzeaza sughitul?

Sughițurile se pot întâmpla din mai multe motive. Orice, de la consumarea prea rapidă, până la mestecarea gingiilor, la o schimbare bruscă a temperaturii, poate face ca diafragma să fie strânsă. Diafragma ta se va contracta, provocând să respirați aerul foarte repede, ceea ce face ca glottisul dvs. (deschiderea dintre corzile dvs vocale) să se apropie. Această acțiune este motivul din spatele sunetului drăguț pe care îl știm cu toții și îl iubim.

Cum să opreşti sughiţul cu puterea minţii

Trimite ganduri calmante diafragmei tale – mușchiul chiar sub plămâni, responsabil pentru inhalare și inspirație. Este, de asemenea, chiar în zona plexului solar (pentru toți yoghinii). Concentrează-te asupra acelui mușchi și imaginează-ţi că se calmează. Închide ochii shi incearcă. Funcţionează?

 

 

 

sursa:romaniastar.ro/sanateteminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com