Motivul pentru care Jean Paler a fost bătut în spital. Actorul a povestit cu lux de amănunte

Jean Paler a trăit un coșmar cât a stat în spital, suspect de Covid-19. Actorul a trecut peste această cumpănă, și-a reluat activitatea și spectacolele, și abia acum a vorbit detașat despre ceea ce i s-a întâmplat în perioada în care a stat spitalizat. Actorul spune că a fost jignit și chiar agresat, iar motivul este halucinant.

Ce a pățit Jean Paler cât a stat în spital

Confesiunile au fost făcute recent, la Antena Stars, în emisiunea care se filmează la malul mării. Jean Paler a fost invitat și a vorbit despre ce a mai făcut în ultima vreme, dar și despre un episod greu din viața lui. Iarna trecută a fost greu încercat de boală și a fost spitalizat o perioadă, iar amintirile din timpul internării nu sunt dintre cele mai frumoase.

Actorul a spus că i-au fost făcute șapte teste pentru depistarea coronavirusului, dar că de departe, cea mai mare problemă a fost frigul din spital. De acolo au pornit și problemele, pentru că Jean Paler spune că la un moment dat a ieșit pe hol să ceară o pătură, iar în acel moment personalul medical l-a jignit și chiar l-a agresat.

Actorul spune că salonul era, de fapt, o celulă, și că a prins un moment în care nu era încuiată ușa, a profitat și a ieșit pe hol să ceară o pătură.

Era un frig de nici ursul polar nu stătea acolo. Am îndrăznit, când nu mi-au încuiat ușa, că mereu mă încuiau acolo, să ies pe hol și să cer o pătură, că tremuram. Nu văzusem țipenie de om și am văzut din senin vreo șase-șapte… Mi-au dat brânci, m-au înjurat, m-au jignit, unul mi-a tras și una în fălci, ca să-mi fie bine, a spus actorul la Antena Stars.

În ciuda experienței neplăcute pe care spune că a trăit-o în spital, Jean Paler nu a făcut plângere la Poliție. Este mulțumit că se simte mai bine și că și-a reluat activitățile zilnice, dar și spectacolele. Zilele acestea, actorul se află pe litoral unde își face meseria cu drag pentru publicul său.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com