AD

ACTUALITATE

Motivul uimitor pentru care o profesoară refuză să-și radă mustața și să se penseze

todayiulie 26, 2022 1

Background
share close
AD
AD
Motivul uimitor pentru care o profesoară refuză să-și radă mustața și să se penseze

O tânără din Danemarca, în vârstă de 31 de ani, refuză să-și radă mustața și să se penseze. Eldina Jaganjac, profesoară din Copenhaga, a devenit din ce în ce mai frustrată din cauza așteptărilor pe care societatea, și în special bărbații, le au de la femei, mai ales când vine vorba despre epilare.

În vârstă de 31 de ani, Eldina a renunțat să se penseze și să-și radă mustața în luna martie a anului 2020, realizând în scurt timp că se simte la fel de feminină având păr facial. Deși nu acordă o importanță deosebită aspectului ei fizic, iubindu-se exact așa cum este. Eldina a fost obligată să accepte comentarii de genul „pensează-te“ de la bărbați. Ba chiar priviri fixe de parcă ar avea „un al treilea cap“. Din punctul ei de vedere, părul facial ține departe de ea oamenii pe care nu și-i dorește în preajmă.

Motivul uimitor pentru care o profesoară refuză să-și radă mustața și să se penseze

Totodată, Eldina consideră că mono-sprânceana și părul ei facial țin pretendenții „conservatori” departe de ea, astfel intrând în contact cu bărbați care o plac pentru personalitatea ei, nu pentru felul în care arată.

„Înainte să-mi las mono-sprânceana să apară, simțeam că femeile au opțiuni limitate când vine vorba despre felul în care ar trebui să arate. Dacă un bărbat nu-și rade barba sau nu se pensează, nimeni nu observă, nimeni nu comentează. Nu este ceva neobișnuit“, a mărturisit Eldina, potrivit Unilad.

„La fel ca multe alte femei, am învățat să fiu severă cu mine. Spre exemplu, obișnuiam să nu mă simt confortabilă ieșind din casă dacă sprâncenele mele nu erau de o dimensiune mică, acceptabilă, și nu mergeam la sală dacă nu eram epilată pe picioare“, a continuat.

„Acum, am ales să mă concentrez pe sarcinile și obiectivele pe care le am și mai puțin pe felul în care arăt în timpul în care încerc să le îndeplinesc, indiferent că sunt plăcută sau nu de oameni. Pe mulți dintre ei nici nu-i voi mai întâlni și, chiar dacă aș face-o, nu-mi mai pasă“, a adăugat.

Eldina a admis că „nu s-a simțit ok la început, dar dacă oamenii nu au altceva mai bun de făcut decât să țipe la străini, atunci asta e“.

Sursa Foto: Instagram


Sursa: https://redactia.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com