Muncitori români, ținuți în condiții inumane în Olanda și umiliți de șef

Muncitori români, ținuți în condiții inumane! Au plecat din România în speranța unui trai mai bun, dar visul li s-a transformat într-un coșmar. Peste 50 de români au fost găsiți la o fermă din vestul Olandei, trăind în condiții inumane.

Oamenii legii s-au îngrozit de ceea ce au descoperit la o fermă din Linne. Oamenii veniți la cules de sparanghel locuiau claie peste grămadă, într-un spațiu minuscul și în condiții inumane.

Muncitori români, ținuți în condiții inumane

“Rareori am întâlnit o situatie atât de degradantă’”, a declarat primarul descriind situatia romanilor umiliţi, notează publicaţia olandeză Joop.

Reprezentații primăriei împreună cu Poliţia pentru străini şi Inspectoratul pentru Afaceri Sociale şi Ocuparea Forţei de Muncă, au efectuat o inspecţie a fermei din Linne au descoperit ororile.

Potrivit acestora, condițiile în care trăiau românii erau mizerabile și le puneau viața în pericol, De asemenea, ferestrele erau baricadate, iar recipiente de gaz şi arzătoare erau prezente peste tot. Pe lângă asta, bucătariile erau pline de mizerie. În total locuinţa şi anxele dispunea de 70 de paturi, unele dintre ele suprapuse, potrivit Antena 3.

Muncitori români, ținuți în condiții inumane în Olanda și umiliți de șef

Sancțiune revoltătoare a autorităților

Se pare că multora dintre români le era fricî de șeful de echipă ce le coordona munca.

Deși chiar autoritățile olandeze au fost cele care au scos la iveală cum trăiau românii la fermă, acestea nu au făcut nimic pentru a-i ajuta. Activitatea fermenu nu a fost sancționată și nici proprietarul care și-a bătut joc de români.

Revoltător este faptul că i s-a spus doar că va trebui să plătească o amendă în cazul unei încălcări ulterioare și că trebuie să mute migranții în condiţii mai bune de trai, „în termen de două zile”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com