N-A CREZUT NICIO SECUNDĂ ÎN EXISTENȚA CORONAVIRUSULUI, DAR ACESTA I-A RĂPUS SOȚIA. „NU FIȚI NECUGETAȚI CA MINE”


Pandemia de coronavirus a debutat cu numeroase păreri în rândul oamenilor. În timp ce unii au crezut de la început în existența virusului și s-au temut pentru viața lor, alții nu au băgat în seamă nicio secundă acest lucru. Un taximetrist din Florida se afla în tabăra celor care nu cred în coronavirus, însă moartea soției sale i-a schimbat complet percepțiile.

Brian Lee Hitchens și soția sa Erin au citit pe internet teoriile conspirației care susțin că virusul este fabricat, legat de rețelele 5G sau similar gripei și că nu prezintă, de fapt, niciun pericol pentru oameni. Din păcate, aveau să se convingă amândoi, în cel mai scurt timp, de faptul că totul este real.

Au fost infectați amândoi cu COVID-19

La începutul lunii mai, cei doi soți au început să aibă simptome de infectare cu noul coronavirus. În timp ce Brian s-a recuperat mai repede, soția lui a fost într-o situație mai complicată.

Boala a avansat rapid, iar problemele de sănătate deja existențe au dus la complicații severe. Soția lui Brian Lee suferea deja de astm și de tulburări de somn. Mai mult, în fața jurnaliștilor, bărbatul a spus că nici ea, dar nici soția sa nu au urmat sfaturile medicilor, considerând, în continuare, că totul se leagă de teoriile conspirației.

„Acesta este un virus real care afectează oamenii în mod diferit. Nu mai pot schimba trecutul. Dar pot trăi astăzi și să fac alegerile corecte în viitor. Dacă trebuie să ieșiți afară, vă rog fiți înțelepți și nu necugetați ca mine pentru a nu păți ce am pățit eu și soția mea” spunea, la un moment dat, Brian. Din păcate, în luna august, soția sa a murit din cauza infectării cu COVID-19, după ce medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața și pentru a-i îmbunătăți starea de sănătate. Brian a reușit, în cele din urmă, să-și revină.

Sursa: cancan.ro

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com