„N-aveți decât să râdeți cât vreți” Delia, replică neașteptată, după scandalul cu Oana Matache și mama sa. Artista a spus tot ce gândește

Fanii Deliei aștepată de zile bune ca Delia să-și spună părerea despre situația amoroasă în care se află sora sa mai mică, Oana Matache.

a

De când a izbucnit scandalul în familia Matache, după ce Oana și-a făcut publică relația cu Radu Siffredi, toată lumea se aștepta ca Delia să apară în fața fanilor ei și să-și expună punctul de vedere cu privire la situația care s-a creat, mai ales că în centrul problemei sunt chiar mama și sora sa.

Acest lucru nu s-a întâmplat pentru moment, însă artista a dat de înțeles în mediul online că nu s-ar opune deloc noii relații pe care o are sora, prin faptul că ea și viitorul potențial cumnat se urmăresc reciproc pe rețelele de socializare.

De această dată, însă, Delia a abordat un cu totul alt subiect. Artista a împărtășit cu admiratorii ei una din ideile sale pe care speră ca cineva să o pună în practică la un moment dat.

Pentru că ea călătorește destul de mult în natură în toate colțurile lumii, simte nevoia de protecție în plus, în caz că nu se simte în siguranță. Artista a găsit cea mai bună variantă pentru astfel de momente.

Mai exact, Delia a mărturisit că ar fi o idee excelentă crearea unui costum special care, după apăsarea unui buton, să se transforme într-o bilă.

În acest fel, în cazul în care un om simte că are un atac de panică sau că se află în nesiguranță din cauza unui animal sălbatic, poate apăsa pe buton pentru a se crea în jurul lui bula de siguranță.

„M-am trezit și am o idee foarte bună pentru viitor. Ați văzut video-ul de mai devreme? E ideea mea asta. Oamenii ar trebui să poarte niște costume în caz de atac de panică, în caz că te simți în nesiguranță, ești atacat de un animal fioros în pădure. Să presupunem că ești în pădure, se umflă pe tine această bilă. Ai un costum care se umflă făcut din nano particule, apeși pe o chestie sau ți se monitorizează… ceas care este conectat cu costumul ăsta și tu când ești panicat sau te atacă un animal, s-a umflat ăla, ești efectiv într-o mingiuță. N-aveți decât să râdeți cât vreți, ideea mea este foarte bună. Un costum bulă care să te țină în completă siguranță, efectivă nu ajunge nimic la tine. Te-ai panicat, ai apăsat pe treaba aia, s-a umflat, ești în cercul tău protector, efectiv nu te atinge nimic. Ți-a trecut panica, ai ieșit din costum, se dezumflă, îl strângi, aia e. Să dai de un animal sălbatic, ce poate să-ți facă, să se joace cu mingiuța? Joacă-te cu mingiuța.”, a spus Delia în mediul online, cu câteva momente în urmă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com