Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite, gest extrem pentru Cătălin Scărlătescu și Speak

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, a făcut un gest extrem pentru a le mulțumi lui Cătălin Scărlătescu și lui Speak pentru susținerea lor.

Narcisa Birjaru a decis să marcheze momentul câștigării finalei Chefi la Cuțite într-un mod cu totul și cu totul inedit.

Narcisa Birjaru s-a tatuat pentru Cătălin Scărlătescu și Speak

După ce a câștigat finala Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru a dorit să își arate recunoștința pentru felul în care a fost tratată de Cătălin Scărlătescu, mentorul ei, și de Speak, cântărețul care, în spatele camerelor, a susținut-o mereu.

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a apelat la un artist tatuator, iar pe brațul Narcisei Birjaru tronează acum un tatuaj imens cu numele celor doi și numărul sezonului Chefi la Cuțite pe care l-a câștigat.

”După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești(…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească! Te iubesc”, a scris pe contul ei de socializare Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.

De altfel, de curând, Narcisa Birjaru i-a mai dedicat un mesaj lui Cătălin Scărlătescu, cel care a făcut-o să fie prima femeie care câștigă emisiunea Chefi la Cuțite.

Ce îi transmite Narcisa Birjaru lui Cătălin Scărlătescu

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa mov, cea condusă de Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care, de fiecare dată când are ocazia, îi mulțumește pentru sfaturi și pentru tot ce a învățat de la el.

”Înainte de toate vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine, ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul în realitate! Îți mulțumesc încă odată pentru toată încrederea acordată! Te iubesc”, scria Narcisa Birjaru pe conturile sale de socializare alături de o fotografie cu celebrul Cătălin Scărlătescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com