Narcisa Birjaru își așteaptă banii de la Chefi la cuțite: “încă nu ne-a intrat niciun leu”

Narcisa Birjaru trăiește o perioadă frumoasă din viața ei. Tocmai a fost desemnată câștigătoarea show-ului culinar Chefi la cuțite de la Antena 1, iar vestea asta i-a schimbat viața. Narcisa are planuri mari. Banii încă nu i-au intrat în cont, pentru că în astfel de cazuri se fac anumite formalități, însă tânăra nu se grăbește și profită de perioada aceasta pentru a se relaxa. La Chefi la cuțite, tensiunile au atins cote maxime, iar Narcisa, deși spera, ca toți ceilalți, să ajungă în marea finală, nu își imagina că va și câștiga acest concurs.

Ce face Narcisa Birjaru în timpul în care așteaptă să-i intre în cont premiul Chefi la cuțite

Narcisa nu a intrat încă în posesia premiului de 30.000 de euro, dar este răbdătoare pentru că a înțeles că există niște formalități care trebuie îndeplinite. În acest timp, Narcisa se relaxează și se bucură de momente frumoase alături de soțul ei. El este cel care a susținut-o mereu și a fost cu sufletul la gură cât timp ea a participat la Chefi la cuțite.

Curând, munca și talentul ei vor fi răsplătite cu marele premiu al competiției.

Încă nu ne-a intrat niciun leu. Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena. Acum suntem la pescuit, încercăm să ne relaxăm. Oricum, m-a rugat Narcisa să nu mai vorbesc, nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxăm, a spus soțul Narcisei Birjaru.

Câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite are planuri mari cu cei 30.000 de euro. Se gândește să deschidă un restaurant, dar ar vrea și să achite avansul pentru o locuință în București. Narcisa Birjaru a spus că nu se gândea că va ajunge atât de departe în competiție și că va câștiga. Este fericită și le mulțumește celor care au crezut în ea.

Reamintim faptul că în finala Chefi la cuțite sezonul 9 au intrat: Cătălin Amarandei din echipa lui chef Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa lui chef Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

SURSA: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com