NARCISA GUȚĂ A FOST DATĂ ÎN JUDECATĂ DE VECINI! FOSTA SOȚIE A LUI NICOLAE GUȚĂ ARE PROBLEME MARI CU BANII - RADIO FX NET

NARCISA GUȚĂ A FOST DATĂ ÎN JUDECATĂ DE VECINI! FOSTA SOȚIE A LUI NICOLAE GUȚĂ ARE PROBLEME MARI CU BANII

Se pare că au cam apus vremurile în care Narcisa Guță era considerată „femeia boss”. De ceva timp, fosta soție a lui Nicolae Guță se confruntă cu mai probleme financiare și are numeroase scandaluri cu vecinii din bloc, din cauza faptului că nu-și mai permite să-și achite restanțele.

Narcisa Guță a ajuns la fundul sacului! Fosta soție a lui Nicolae Guță are mari probleme financiare și chiar a fost dată în judecată de vecini, din cauza faptului că nu mai poate să-și achite restanțele.

Se pare că este vorba de o sumă destul de mare, din moment ce vecinii acesteia nu au mai putut să îi acorde o amânare la plată.

Narcisa Guță, probleme cu banii din cauza lui Nicolae Guță?

Dacă până acum mai reușea să facă ceva bani din cântări și evenimente, se pare că pandemia de coronavirus a dat-o peste cap de tot pe Narcisa Guță, care a rămas fără nicio sursă de venituri. Cum pe piața muzicală nu a mai lansat nicio melodie de foarte mult timp, oamenii s-au întrebat cum anume reușește să se întrețină atât pe ea, cât și pe fiul său și al lui Nicolae Guță.

La un moment dat, aceasta l-a acuzat pe manelist că nu se îngrijește deloc de pensia alimentară a fiului său și că nu o ajută deloc din punct de vedere financiar.

Problemele Narcisei Guță nu au fost, însă, doar de natură financiară. În urmă cu ceva timp, aceasta a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală. Acest lucru s-a întâmplat după ce Narcisa a aflat de relația lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, a intrat în casă, pentru tânără și a bătut-o cu sălbăticie, dar i-a și furat câteva bunuri din casă, dar și o sumă de bani. Evenimentele au avut loc în anul 2016.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com