Narcisa Guță îl acuză pe Nicolae Guță că se comportă urât cu fiul lor Alberto

Narcisa Guță și-a serbat, ieri, 21 iunie, ziua de naștere cu tristețe. Fiul său Alberto, proaspăt întors acasă după ce a stat o lună la tatal lui, Nicolae Guță, i-a spus că acesta i-a transmis să se laze de muzică pentru că nu este deloc talentat.

a

Narcisa Guță: „Nu vreau să aibă o relație cu mine, dar cu băiatul lui ar trebui să-și facă datoria de tată”

Extrem de supărată după ce fiul ei i-a povestit că în luna în care a stat alături de tatăl sau a fost doar jignit și intimidat să mai cânte, Narcisa Guță este revoltată pe Nicolae.

Aceasta a declarat la Antena Stars că sunt lucruri foarte urâte care s-au petrecut între fiul ei Alberto și tatăl lui, Nicolae Guță.

Conform celor declarate, Guță s-ar  comporta așa din cauza femeii cu care este acum într-o relație, care-i interzice să aibă relații cu copilul său. Și lasă să se înțeleagă că nu are doar Alberto de suferit ci și ceilalți copii ai lui.

Narcisa Guță afirmă că Nicolae Guță este fundamental un om bun cu suflet mare și un tată exccepțional, dar se lasă foarte ușor influențat de persoana de lângă el.

Cu mine e normal să nu aibă o relație, am fost căsătoriți, dar femeia cu bărbatul n-au legătura de sânge. Eu nu vreau nimic pentru mine, vreau doar să aibă parte de clipe alături de tatăl lui”, a declarat Narcisa Guță la Antena Stars.

Nicolae Guță are o altă versiune și a dat-o în judecată pe Narcisa

Manelistul Nicolae Guță afirmă că Narcisa îl terorizează pe Alberto și este depășită de situația în care a ajuns fiul lor.

Guță a cerut instanței să-i fie încredințată tutela fiului lui și Narcisa să fie decăzută din drepturi. Tot la Antena Stars, manelistul a declarat că fiul pe care-l are cu Narcisa a luat-o pe căi greșite și este la un pas să-și piardă chiar libertatea.

Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica.

Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasabil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea.

Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze.

Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat, foarte supărat, Nicolae Guță.

Urmează ca înstanța să se pronunțe în cazul procesului intentat de Guță împotriva Narcise.

Manelistul are în total 11 copii din numeroasele căsnicii avute și declară că-i iubește pe toți la fel, dar că nu are o relație bună cu toate mamele.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com