NARCISA MOISA, GEST CONTROVERSAT DUPĂ CE YOANNES S-A FOTOGRAFIAT CU ALTĂ FEMEIE. MESAJUL A DISPĂRUT IMEDIAT DE PE INTERNET

Narcisa Moisa și încă soțul ei, Yoannes, s-au certat și împăcat de mai multe ori, dar de fiecare dată au găsit drumul unul către celălalt. Dar se pare că escapadele bărbatului cu alte femei au făcut-o pe manelistă să pună piciorul în prag.

De când au aflat că este singur, domnișoarele îl iau cu asalt pe Yoannes în fiecare zi. Însă, una dintre imaginile postate de acesta, în care apare lângă una dintre „prietenele” sale, Naba Salem, care îl sărută provocator pe obraz, dar a și postat mai multe fotografii în care apare cu focoasa brunetă, din videoclipul artistului, care urmează să apară.

La scurt timp, Narcisa a făcut și ea o postare spunând că ar trebui să le fie rușine, pe care a șters-o ulterior. După acest moment, artistul a dat cărțile pe față și a mărturisit pe Instagram că nu îl mai interesează de mama copiilor săi și că aceasta l-a blocat pe rețelele de socializare, după apariția lui alături de brunetă.

Yoannes și Naba Salem au mai apărut împreună

În urmă cu ceva timp, Yoannes și Naba Salem s-au mai afișat împreună și pe TikTok, însă de fiecare dată când fanii se întrebau dacă între ei este mai mult decât o relație profesională sau una de prietenie,

Totuși bruneta susținea că este o bună prietenă atât cu artistul, cât și cu soția sa și că niciodată nu ar putea fi altceva între ei.

Gelozia a fost de vină la prima lor despărțire

Se pare că primul scandal dintre Narcisa și Yoannes a pornit de la faptul că Tzancă Uraganul ar fi declarat faptul că artista ar fi avut bucurii la el.

„Dacă Ion Ciobanul ăsta al lui Narcisa (Yoannes, n. red.) vrea să îi fac puțină reclamă, uite că o să îi fac.

Și, în curând, o să vadă toată lumea mesajele pe care mi le trimitea mie Narcisa. În cel mai scurt timp va apărea adevărul, pentru că ăsta este adevărul, nu ce a spus el și ce a inventat, aia a fost un fel de mască ca să acopere chestia pe care a făcut-o nevasta lui”, spunea Tzancă Uraganul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com