NASA anunță anul în care sunt șanse ca un asteroid să lovească Terra. Este de mărimea unei piscine olimpice | FOTO

Asteroidul recent descoperit de NASA a fost numit 2023 DW. Oamenii de știință susțin că roca va lovi planeta în anul 2046.

a

Conform NASA, traiectoria actuală a asteroidului arată că roca va intra în coliziune cu Pământul peste 23 de ani.

Oamenii de știință nu au reușit încă să determine unde pe Terra va ateriza asteroidul și nici nu au reușit să estimeze pagubele pe care le-ar putea provoca.

„Am urmărit un nou asteroid numit 2023 DW, care are o șansă foarte mică de a lovi Pământul în 2046. De multe ori, atunci când sunt descoperite noi obiecte, este nevoie de câteva săptămâni de date pentru a reduce incertitudinile și a prezice în mod adecvat orbitele lor cu ani în viitor”, este mesajul transim pe pagina de Twitter a NASA.

Asteroidul măsoară aproximativ 49,29 metri în diametru, fiind aproape la fel de mare ca o piscină olimpică.

Data exactă la care se estimează că va lovi Pământul este 14 februarie 2046, chiar de Ziua Îndrăgostiților, conform DailyStar.

SURSA: https://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/nasa-anunta-anul-in-care-sunt-sanse-ca-un-asteroid-sa-loveasca-terra-este-de-marimea-unei-piscine-olimpice-foto.html?fbclid=IwAR2pGNdMPd0SfuMQMKwbdPQVq-wrGERM0vC3G_LUNXD0B9i5iHxCVydR8zQ

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com