AD

HOROSCOP

Nativii care se vor îmbogăţi peste noapte. Iată ce numere trebuie să joci la LOTO în funcţie de zodie pentru a câştiga

todayianuarie 24, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Berbec: 4,7,8,12,13,17,22,26

Taur: 2,4,6,11,12,16, 20,29,37,47

Gemeni: 3,5,8,10,12,15,23

Rac: 2,4,7,9,11,14,16,20,25

Leu: 1,3,4,8,10,13,19,22

Fecioară: 2,5,7,12,14,23,32,41

Balanță: 1,6,11,15,24,33,42

Scorpion: 9,14,19,27,36,45

Săgetător: 3,8,12,13,18,21,30

Capricorn: 1,4,7,12,17,19,22,26

Vărsător: 4,9,13,14,17,19,22,26

Pești: 3,8,13,16,18,21,25,30,34,43.

 

Horoscop ianuarie 2018. O zodie va avea noroc uriaş în prima lună din an! Previziuni complete

Berbec. O lună dinamică în plan socio-profesional. Discuții ample cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale, un carusel interesant de situații, dar dificil de înțeles la prima vedere. Se recomandă prudență și reține cele discutate la locul de muncă. Unii îți pot contesta poziția în cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea șefilor și colegilor va lăsa de dorit. Cheltuieli majore comune cu alții, dar și implicare în investiții financiare de anvergură. Relațiile cu prietenii se remarcă în a doua parte a lunii, prin discuții interesante, activități plăcute desfășurate în comun, fiind șanse să te împrieteneși cu oameni de bună calitate. Schimbări în plan sentimental, conturându-se un final de etapă. Fii deschis către alte relații și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Taur. Relațiile parteneriale sunt foarte active prin discuții ample, importante, dar și prin desfășurarea unor activități comune deosebite. Este vremea să te desprinzi din parteneriatele neprofitabile, indiferent că este vorba despre relația matrimonială sau despre colaborări profesionale. Cu siguranță unele parteneriate se vor destrăma fie că vrei, fie că nu. Mentalul este foarte agitat, iar avalanșa de gânduri care îți inundă mintea te obosește pe de o parte, iar de pe de alta te ajută să înțelegi anumite aspecte ale personalității tale ce trebuie îmbunătățite. Planuri de călătorii îndepărtate, discuții cu persoane străine, călătorii propriu-zise, dar și orientarea eforturilor spre abordarea unor cursuri și studii pe termen lung.

Gemeni. Foarte mult de lucru la serviciu, dar și rutina zilnică de acasă te preocupă în mod special. Există riscul să exagerezi cu munca și cu eforturile de orice fel, aspect neindicat. Relațiile colegiale sunt tensionate, astfe că ar fi bine să te ocupi numai de îndatoririle tale și să-i lași în pace pe ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului uro-genital și pe segmentele gâtului, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. După 26 Ianuarie, starea sănătății se îmbunătățește vizibil. Odihnește-te conștient și îngrijește-te pe îndelete! Segmentul financiar comun cu alții se evidențiază prin cheltuieli majore, discuții despre investiții, moșteniri sau partaje personale și profesionale. Prudență în tot ce ține de bani și bunuri!

Rac. Relațiile sentimentale îți dau mult de furcă, de aceea fii prudent și ține-ți în frâu emotivitatea. De fapt este o perioadă favorabilă testării acestor relații și vor rezista numai acelea fundamentate pe baze solide și de bună calitate. În plan partenerial este multă forfotă, schimbări și reveniri asupra aspectelor neplăcute sau nerezolvate. Sunt șanse de separare, divorț, anularea unor promisiuni și contracte vechi. Răscoliri sufletești, desprinderi din situații neprofitabile. Gustul dulce-amar predomină în toate tipurile de relații, însă depinde numai de tine cum te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat. După 19 ale lunii se întrezăresc îmbunătățiri financiare de la și prin alții. Se deschide o nouă etapă de câștig, dar apar și cheltuieli.

Leu. Situații dinamice în plan domestic! Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, existând riscul declanșării unor animozități pe termen lung. Pe de altă parte sunt favorizate treburile gospodărești, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale și demersurile privitoare la moșteniri și partaje. Posibile avarii la instalațiile de apă din spațiul locativ. Mult de lucru la serviciu, însă predomina senzația de mers în gol. Muncește prudent, ocupându-te numai de îndatoririle tale și mai rar sau deloc apelează la colegi. Relațiile profesionale sunt deficitare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos, dar și pe stomac. Controlează-ți emoțiile și reacțiile, pentru că riști să-ți deteriorezi atât trupul, cât și sufletul.

Fecioară. Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente. Este momentul să te desprinzi din relațiile care s-au dovedit nepotrivite. Astfel se face loc în preajma ta pentru alte personaje de o mai bună calitate. Călătorii pe distanțe scurte pentru rezolvarea unor demersuri personale și profesionale. De asemenea vor intra în sfera ta interes și abordarea unor studii sau cercetări spirituale. Relațiile sentimentale sunt dinamice, instabile și difcil de gestionat sau de înțeles acum. Totul este să privești situațiile detașat și chiar să te gândești ce anume ai de învățat din ce se petrece în jurul tău. Etapă sentimentală nouă din 17 Ianuarie, dar nu forța nota și ai răbdare. Evită critica excesivă și izbucnirile emoționale necontrolate. Multă muncă în a doua parte a lunii.

Balanţă. Se conturează cheltuieli majore din banii obținuți la un loc de muncă. Pe de altă parte se deschid oportunități deosebite de a câștiga venituri suplimentare dintr-o activitate profesională nouă. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare, deoarece tentația de a cumpăra orice, oricât și pentru oricine este păguboasă. Segmentul domestic se evidențiază prin relații dinamice cu membrii familiei și prin implicarea în treburi domestice de anvergură. Șanse deosebite de a rezolva și lămuri chestiuni familiale și patrimoniale. A doua parte a lunii îți aduce alături persoane dragi, dorință de a te îndrăgosti și de a te distra. Prudență și măsură în toate! Relațiile cu prietenii se vor reconfigura și îți vor rămâne alături numai oamenii de nădejde.

Scorpion. Relaționezi cu mult lume în prima parte a lunii. Rude, prieteni apropiați, călătorii pe distanțe scurte, implicarea în diverse forme de școlarizare. Mentalul este agitat și în anumite situații și momente îți poate fi dificil să susții dialoguri ample sau să iei decizii ferme. Relaxează-te, selectează prioritățile și la nevoie cere și acceptă sfaturile și ajutorul celorlalți. De mare folos îți sunt activitățile culturale, vizionarea pieselor de teatru sau a filmelor bune, dar și lecturile ușoare și vesele. Evită să vorbești altora despre tine și despre planurile tale. Unii pot interpreta greșit ceea ce spui și de aici se poate declanșa un șir de neplăceri. La serviciu se conturează un final de etapă fie prin modificarea condițiilor de lucru, fie prin schimbarea șefilor.

Sagetător. Este bine să fii discret pe tot parcursul lunii, deoarece energia vitală este fluctuană și este mai dificil să te implici corect în dialoguri ample și activități variate. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că în umbră există afecțiuni care se vor evidenția clar spre finele lunii. Financiar se întrezăresc noutăți, câștiguri bune din activitatea profesională desfășurată, dar în paralel apar și cheltuieli. Pentru că segmentul banilor munciți este vulnerabil există riscul să achiziționezi bunuri de proastă calitate, prea scumpe sau inutile. Sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de orice investiție. A doua parte a lunii evidențiează relațiile cu anturajul apropiat. Discuții amiabile, activități reconfortante, distractive, schimb interesant de informații utile.

HOROSCOPUL complet al anului 2018. Zodiile care vor avea mai mulți bani ca oricând

Capricorn. Ești plin de energie în prima parte a lunii, fiind momente deosebite de a trasa noi planuri de viitor, de a te ocupa exclusiv de tine și de mofturile tale. Chiar dacă predomină senzația că ești tu împotriva întregii lumi sau invers, de fapt este vorba despre o percepție personală falsă. Controlează-ți reacțiile și stările de spirit, deoarece sunt momente pasagere în care transformarea personalității tale este accentuată și de bun augur. Relațiile cu prietenii sunt tensionate, deoarece pretențiile tale vizavi de sprijinul pe care-l primești din partea lor te nemulțumește. Fii selectiv, dar nu exagerat de pretențios. Unii apropiați chiar îți vor binele și te sprijină necondiționat. Noutăți financiare benefice, oportunități de a câștiga sume importante de bani.

Horoscopul SĂNĂTĂŢII în 2018. Află şi tu ce îţi rezervă astrele anul viitor. Zodia care se va îmbolnăvi brusc!

Vărsător. Prima parte a lunii te predispune la izolare, introspecție și orientarea eforturilor spre treburile tale personale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie de odihnă și de îngrijiri medicale de specialitate. Prudență și răbdare! Și în plan profesional există forfotă în culise. Discuții colegiale de taină, răbufniri ale unora de neînțeles, acuze mai mult sau mai puțin justificate. Fii foarte prudent în tot ce ține de muncă și de sănătate, acestea două fiind segmente de viață legate între ele. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt dinamice, existând riscul declanșării unor conflicte pe termen lung. Tendința de a respinge orice fel de autoritate îți aduce neplăceri. Final de capitol partenerial, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale.

Anul 2018 vine cu multe surprize pentru zodii! Unii dau marea lovitură, în timp ce alții își găsesc jumătatea! Pe tine ce te așteaptă?

Peşti. Se remarcă o mare dorință de a-ți rafina sufletul și mentalul cu subiecte spirituale sau filozofice. Este o perioadă favorabilă călătoriilor, studiilor, cercetărilor, dar și pentru dialoguri cu persoane erudite. Prudență și măsură în toate! Evită visarea cu ochii deschiși și avântarea în lumi paralele! Prietenii îți sunt alături, chiar dacă pe alocuri unii te critică sau chiar îți obstrucționează, aparent, progresul. Depinde numai de tine să gestionezi în folosul tău orice tip de relație în care ești implicat. Desprinde-te de cei care te necăjesc sau care se implică în viața ta nepermis de mult. A doua parte a lunii te predispune la izolare și dialog interior. Odihnește-te conștient! Revelațiile vor fi frecvente și utile pe termen lung.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com