NELSON MONDIALU’, ACHIZIȚIE DE MILIOANE! ȘI-A CUMPĂRAT FRIGIDER DE 60.000 DE EURO. LUCRUL BIZAR PE CARE ÎL ASCUNDE ÎN CONGELATOR

Nelson Mondialu’ uimește din nou. Excentricul personaj a anunțat că a făcut o investiție de zilei mari. Și-a cumpărat frigider de 60.000 de euro, iar în congelatorul acestuia ascunde ADN-ul unor persoane celebre din România.

Dacă alții investesc în mașini de lux sau case somptuoase, Nelson Mondialu’ schimbă trendul și și-a achiziționat un frigider de ultimă generație, de valoare unui apartament. Mai mult de atât, în congelatorul acestuia, a mărturisit că ascunde ADN-ul câtorva vedete din România, precum Dan Capatos, Florin Salam și Oana Zăvoranu.

Nelson Mondialu’ și-a prezentat noua achiziție în cadrul emisiunii Xtra Night Show și s-a arătat extrem de încântat. Acesta a declarat că asta este ultima fiță și este sigur că nimeni nu poate să îl depășească. 

Nelson Mondialu’ a congelat ADN-ul vedetelor

Pe lângă super-frigiderul pe care l-a achiziționat, Nelson Mondialu’ s-a mai lăudat că deține ceva ieșit din comun. Se pare că excentricul personaj s-a asigurat că omenirea are un viitor cert. Acesta ar fi congelat ADN-ul câtorva vedete din România.

 „Domnilor, aici este pentru secolul 30. După cum vedeți, niște ADN-uri congelate. Cine sunt în ADN-urile astea? Unul este Nelson Mondialu. Aici, fraților, îl avem pe nimeni altul decât Dan Capatos. Când m-a luat Dan Capatos, de m-a arestat Joe Biden, mi-o luat sceptrul. Am fost la Dan Capatos și am putut să iau de la dânsul, când am bătut palma cu el.

În continuare avem ADN, când am fost la mai multe petreceri i-am luat țigara, nimeni altul decât Florin Salam. Avem nevoie de cântăreți. În final, bineînțeles, este nevoie și de o femeie pentru repopularea globului pământesc. Nimeni alta decât faimoasa, curajoasa, incontestabila Oana Zăvoranu. Când a stat lângă mine pe scaun i-am smuls un pupic pe obraz, i-am smuls un coș. Era coșulețul dragostei.”, a declarat Nelson Mondialu’.

SURSA: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com