NELSON MONDIALU, DEZVĂLUIRI HALUCINANTE DUPĂ FINALA PUTEREA DRAGOSTEI: „VOIA SĂ O BATĂ! A MURIT DE CIUDĂ”

De-a lungul tipului Nelson Mondialul a avut mai multe intervenții în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” acesta a făcut tot felul de acuzații și a avut mai multe conflicte cu iubita fiului său. Acum că show-ul a ajuns la final, Nelson și-a spus public părerea despre cei doi câștigători.

Sezonul doi al reality show-ului „Puterea Dragostei” a ajuns la final, iar cei doi concurenți care au reușit să cucerească inimile telespectatorilor au fost Bianca și Livian. Aceștia au plecat acasă cu trofeul și cu marele premiu. 

Deznodământul a fost unul surprinzători și mulți s-au grăbit să dezbată acest subiect. Unii i-au felicitat pe Bianca și Livian, iar ații au fost dezamăgiți și au susținut că nu meritau să câștige. Printre cei care au vorbit despre acest subiect s-a numărat și Nelson Mondialul, care și-a spus părerea în cadrul unui live pe Facebook.

„A câștigat mister Livian și șefa Bianca”

De-a lungul timpului Nelson Mondialu nu a fost de acord cu relația dintre fiul său și Bianca Comănici. A avut multe cuvinte dure de spus la adresa tinerei, însă acest lucru se pare că s-a schimbat odată ce Bianca a devenit câștigătoare sezonului doi. 

„A câștigat coconașu. A câștigat mister Livian și șefa Bianca. Alo, să ne înțelegem. Așa, să moară boșoroaga Eliza de ciudă și de necaz. Puterea dragostei. Eliza moare de ciudă.

Vă arăt faza anului. O venit până la Cluj cine? Da, da. O așteptăm. Bianca vine la Cluj. Da, domnilor. Gata! S-o terminat șmecheria. Bianca a cumpărat apartament în București. Doamne feri și apără.

Ella a murit de ciudă. Voia să o bată. Când a auzit că Bibișor e selectată acolo. A câștigat Oconașu și Bibișorul. Ce mă bucur, ce mă bucur, ce mă bucur.”, a spus Nelson Mondialul.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com