NELSON MONDIALU O FACE PRAF PE FATA CLEJANILOR: „MARGHERITA A CONSUMAT…”

Scandalul momentului a ajuns și la urechile lui Nelson Mondialu. Acesta a făcut un vlog în care a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu Margherita din Clejani, spunând lucruri extrem de dure la adresa ei. 

Ceea ce s-a întâmplat cu Margherita din Clejani a ajuns și la urechile lui Nelson Mondialu, iar controversatul personaj nu s-a abținut deloc în a-și spune părerea.

Nelson Mondialu o atacă dur pe Margherita din Clejani

Pe contul său de Youtube, Nelson a șpostat un vlog în care vorbește despre cele întâmplate și, susține el, Margherita nu ar fi la prima abatere de acest gen.

„Margherita ținea maimuța și o strangula și taică-su o ținea de spate, să nu pice. De la ce? Margherita a consumat…spune ea că era așa de la pastile, pastile pe care susține că le-a cumpărat din farmacie. Domnilor, vă rugăm să ne dați și nouă adresa de la farmaciile care vă aduc în starea aceea. Acum, nu vă faceți griji…Margherita nu o să fie arestată…Ea deja a cooperat cu poliția, a dat declarații. Nu putea, trebuia să fie un părinte, a venit taică-su, ca era era minoră. Nu va fi arestată, înțelegi? Eu am mai făcut un clip și v-am spus. I-a deschis taică-su ușa din spate de la mașină și ea s-a dus precum calul, să urce în față, la volan.

Nu e prima dată când…femeia a mai practicat așa ceva, a mai trecut prin asta, nu e nici prima, nici ultima” a spus Nelson Mondialu, pe contul său de Youtube, în vlogul postat.

Sursa: cancan.ro

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !