NELSON MONDIALU O FACE PRAF PE FATA CLEJANILOR: „MARGHERITA A CONSUMAT…”

Scandalul momentului a ajuns și la urechile lui Nelson Mondialu. Acesta a făcut un vlog în care a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu Margherita din Clejani, spunând lucruri extrem de dure la adresa ei. 

a

Ceea ce s-a întâmplat cu Margherita din Clejani a ajuns și la urechile lui Nelson Mondialu, iar controversatul personaj nu s-a abținut deloc în a-și spune părerea.

Nelson Mondialu o atacă dur pe Margherita din Clejani

Pe contul său de Youtube, Nelson a șpostat un vlog în care vorbește despre cele întâmplate și, susține el, Margherita nu ar fi la prima abatere de acest gen.

„Margherita ținea maimuța și o strangula și taică-su o ținea de spate, să nu pice. De la ce? Margherita a consumat…spune ea că era așa de la pastile, pastile pe care susține că le-a cumpărat din farmacie. Domnilor, vă rugăm să ne dați și nouă adresa de la farmaciile care vă aduc în starea aceea. Acum, nu vă faceți griji…Margherita nu o să fie arestată…Ea deja a cooperat cu poliția, a dat declarații. Nu putea, trebuia să fie un părinte, a venit taică-su, ca era era minoră. Nu va fi arestată, înțelegi? Eu am mai făcut un clip și v-am spus. I-a deschis taică-su ușa din spate de la mașină și ea s-a dus precum calul, să urce în față, la volan.

Nu e prima dată când…femeia a mai practicat așa ceva, a mai trecut prin asta, nu e nici prima, nici ultima” a spus Nelson Mondialu, pe contul său de Youtube, în vlogul postat.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com