Nelu Ploieşteanu a murit. Care a fost ultima dorinţă a artistului

Nelu Ploieşteanu a murit vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Infecţia cu coronavirus şi celelalte probleme de sănătate pe care le avea i-au fost fatale. Din păcate, artistul în vârstă de 70 de ani a murit cu un mare regret.

Nelu Ploieşteanu a murit. Care a fost ultima dorinţă a artistului

Nelu Ploieșteanu a murit. Artistul fusese infectat la începutul lunii martie cu infecția SARS-CoV-2, iar vineri dimineaţă a murit.

Înainte de a murit, artistul a rugat-o pe fiica sa să meargă la cimitir şi să aprindă o lumânare la căpătâiul fiului său.

Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira.”, a declarat un cadru medical din spitalul în care este internat, potrivit cancan.

Nelu Ploieșteanu a avut cinci copii: patru fete şi un băiat. Din păcate, fiul său a murit în aprilie 2018, la numai 32 de ani, după o lungă suferinţă pricinuită de tetrapareză spastică. Cea care i-a fost mereu aproape a fost soţia sa, în ciuta amantlâcurilor. Elena şi Nelu Ploieşteanu sunt căsătoriţi de aproximativ 45 de ani.

Ultimul mare scandal, apărut de altfel în presă, a fost stârnit în momentul în care soţia aflase că vedeta îi cumpărase amantei o casă din banii familiei. Totuşi, au trecut împreună şi peste acest obstacol.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Recent se zvonea că Nelu Ploieșteanu juca la păcănele, unde cheltuia sume mari de bani.

Nelu Ploieşteanu a murit vineri, 2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut vineri dimineaţă de către Mara Bănică pe o rețea de socializare. Pe fondul complicaţiilor generate de COVID-19, artistul ar fi fîăcut stop cardiac.

”Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu și să-ți odihnească sufletul în Rai!”, a scris Mara Bănică pe rețeaua socială.

Născut pe 16 decembrie 1950, pe numele real Ion Dumitrache, a început să cânte la vârsta de 18 ani în satul natal din Prahova, moment în care şi-a luat şi numele de scenă Nelu Ploieşteanu.

În 1970, s-a mutat la Bucureşti şi a început să colaboreze cu Teatrul de revistă „Ion Vasilescu”, apoi cu mai multe localuri din oraş. Nouă ani mai târziu, a întreprins, cu ansamblul Mugurelul, primul său turneu în străinătate.

După 1990, a lansat peste 15 albume. Cele mai importante colaborări muzicale ale lui au fost cu actorii Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com