Nelu Tătaru, îngrijorat de explozia cazurilor noi de infectare: Acum decidem soarta României pentru următorii zeci de ani

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru este îngrijorat de situația actuală din țara noastră, în ceea ce ne privește numărul de infectări cu coronavirus.

Nelu Tătaru, despre situația din țara noastră privind infectările cu coronavirus

De vină pentru creșterea numărului de cazuri într-un ritm alarmant ar fi oamenii care nu au respectat regulile de distanțare socială, de purtare a măștii de protecție, spune ministrul Sănătății.

Nelu Tătaru a mai spus că relaxarea oamenilor a fost indusă de fenomenul de fake news, de oamenii care promovau știri false despre coronavirus, sau chiar negau existența acestuia.

”Suntem la trei săptămâni, trei săptămâni jumătate de când a reînceput creşterea numărului de cazuri. A început timid, gândiţi-vă că am pornit de la 124, 145 de cazuri în 24 de ore. Am trecut prin 300 în două săptămâni, am avut şi 415, 420, chiar 450. Suntem într-un moment în care această situaţie trebuie totuşi gestionată”, a explicat Ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății spune că se va decide soarta României pentru următorii ani

Totodată, Nelu Tătaru a explicat că în acest moment populația nu mai este atât de participativă la stoparea virusului și la măsurile de autoprotecție. El a explicat că acum unii oameni sunt într-o relaxare totală, ca și cum totul ar fi revenit la normal, fără a ține cont de regulile ce trebuie respectate în aceste momente.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com