Nelu Tătaru, mărturisire făcută cu lacrimi în ochi. „Soţia mea… Copilul nu putea să spună nimic!”

Nelu Tătaru a vorbit, vineri, despre timpul petrecut departe de copilul lui de 10 ani și de soție. „Mi-am văzut copilul după cinci săptămâni”, a spus ministrul Sănătăţii.

Nelu Tătaru a ținut să menționeze că nu doar el a trăit aceste momente, ci și toate cadrele medicale din spitale.

„Copilul nu putea să spună nimic când m-a revăzut. Plecasem de acasă cu cinci săptămâni în urmă, secretar de stat, veneam ministru. Copilul venea la mine, voia să mă atingă, dar îmi era frică să îl ating”, a spus Nelu Tătaru pentru rubrica LA FIX din Libertatea.

Ministrul Sănătăţii a continuat să spună că acum, când reușește să ajungă acasă, copilul lui stă lipit de el: „Îmi simte lipsa, dar au fost momente importante. Mă înțelege, înțelege situația și vrea să se facă în continuare doctor. Și ăsta este un lucru important”.

„Soția mea a avut răbdare și înțelegere. A fost o perioadă grea, în care a fost și mama, și tată, dar a înțeles și momentul, și menirea, și importanța a ceea ce am traversat cu toții”, a mai spus Nelu Tătaru.

Sursa: romaniatv.net

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com