Neti Sandu a facut ANUNTUL. Astrele schimba destinele acestor zodii – horoscopul DE MÂINE. Toate relele vor fugi. Vezi in comentarii ce urmeaza pentru tine 

HOROSCOP 24 AUGUST BERBEC – Poate veţi lucra ceva în particular ca să vă suplimentaţi veniturile, c-aveţi nevoie de bani – că sunteţi cam cheltuitori. O să investiţi, probabil, nişte bani în casă şi o să vă asiguraţi c-o să mai aveţi de cheltuială, să nu fie nevoie să va-mprumutați pe la alţii.

a

HOROSCOP 24 AUGUST TAUR – Relaţia cu partenerul de cuplu e condimentată cu de toate şi luptaţi să obţineţi stabilitatea care e punctul vostru forte. Vă consultaţi cu familia ca să ştiţi cum să valorificaţi spaţiul de-acasă, eliberaţi locul, mai daţi din lucrurile de care va-mpiedicați, să luminaţi interiorul.

HOROSCOP 24 AUGUST GEMENI – Poate-o s-aveţi musafiri de la drum şi o să vă petreceţi timpul cu ei, ieşiţi la plimbare, la shopping, la film. V-aţi mai putea repezi preţ de câteva zile până în staţiunea preferată şi să vă oferiţi un respiro, să se relaxeze şi copiii, c-or să înceapă şcoala curând.

HOROSCOP 24 AUGUST RAC – Se poate să faceţi drumeţii, să le faceţi câte-o vizită prietenilor, rudelor, c-aveţi nişte evenimente în perspectivă comune. O să reluaţi o preocupare de grup care să vă scape de toată monotonia, de stres şi să vă hrăniţi cu energia acestei colectivităţi, ca sursa de inspiraţie, de creativitate.

HOROSCOP 24 AUGUST LEU – E posibil să schimbaţi un parteneriat de afaceri, cu altul care să vă plătească şi mai bine, şi să urmeze un confort financiar. Poate pentru c-aţi muncit mai mult luna trecută o s-aveţi parte de nişte beneficii, şi s-ar putea s-aveţi şi în continuare vreo colaborare bănoasă.

HOROSCOP 24 AUGUST FECIOARĂ – E o provocare la orizont şi o să fie cu adrenalină dacă vă puneţi mintea cu proiectele complicate. O s-aveţi de rezolvat o serie de lucruri care s-au tot adunat şi o să vă descurcaţi frumos că aveţi şi energie şi chef de treabă, şi vă puneţi la punct cu toate.

HOROSCOP 24 AUGUST BALANŢĂ – E posibil să luaţi nişte bani din surse colaterale şi o să aveţi de buzunar ca să daţi o fugă la munte, sau la mare. Se-adună membrii grupului de prieteni ca să puneţi la cale un proiect de timp liber, să ştiţi unde vă duceţi în concediu şi ce-o să faceţi acolo.

HOROSCOP 24 AUGUST SCORPION – O să puteţi câştiga un contract bănos şi să vă faceţi planuri de schimbat casa, ori maşina. O să vă mobilizaţi cu destulă uşurinţă ca să vă apucaţi de ceva inedit, care să vă aducă în centrul atenţiei şi să căpătaţi un plus de vizibilitate.

HOROSCOP 24 AUGUST SĂGETĂTOR – Se poate să primiţi o invitaţie să petreceţi câteva zile de vacanţă în alt oraş, la cineva acasă, probabil. O ieşire la rampă, cu proiecte mai noi, mai vechi şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea celor care cred în voi, vă apreciază şi vă şi promovează în acelaşi timp.

HOROSCOP 24 AUGUST CAPRICORN – O să luaţi o decizie referitoare la cursurile pe care le veţi urma din toamnă şi o să vă interesaţi de toate amănuntele. E un apetit de plecat în vacanţă şi o să puteţi lucra şi de-acolo, la o adică, dacă sunt chestiuni de maximă urgenţă la slujbă, şi n-are cine să va-nlocuiască.

HOROSCOP 24 AUGUST VĂRSĂTOR – Poate e momentul să vă gândiţi, serios, la căsătorie şi vă luaţi şi o casă, cu credit, probabil. O să regândiţi fluxul banilor, să-i distribuiţi altfel, să v-ajungă până la următorul salariu, care-o fi târziu, ca oţi fi fost în concediu, sau oţi fi luat banii în avans.

HOROSCOP 24 AUGUST PEŞTI – O reuşită, după îndelungi aşteptări, vi se vor semna nişte acte care să vă dea mâna liberă să acţionaţi în forța. La voi apar noutăţi care să vă anime şi să investiţi timp şi energie ca să vă descurcaţi cu toate solicitările, că de-aici poate ieşi ceva cu adevărat valoros.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com