Neti Sandu, adevărul despre părul ei. Poartă sau nu perucă vedeta ProTV?

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Se numără printre cei mai buni astrologi din țară, ale cărui previziuni sunt apreciate de cei care cred în horoscop. O vedem la ProTV, o cunoaștem cu toții, dar este extrem de misterioasă prin prisma coafurii sale. Mulți se întreabă dacă părul ei este natural sau poartă mereu perucă.

a

Neti Sandu, adevărul despre perucă

Neti Sandu este una dintre cele mai iubite vedete de la ProTV, cu o carieră care se întinde pe mulți ani. Celebrul astrolog este apreciat de o mulțime de oameni, care vor, totuși, să afle și secretul coafurii sale. De când a apărut prima dată la TV are același look, lucru ce îi face pe mulți să creadă că poartă perucă.

Neti Sandu și-a schimbat de-a lungul timpului stilul vestimentar, dar nu și felul în care își poartă părul. Astrologul susține că mulți oameni se opresc la ea pe stradă și o trag de păr pentru a descoperi singuri dacă poartă perucă, deși ea a mai încercat să lămurească acest aspect. Astfel, aflăm de la vedetă că nu apelează la niciun truc, ci totul este natural, dar acesta este singurul mod în care poate arăta bine și care o prinde perfect.

„Nu mă deranjează, mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel nu e uşor de aranjat”, a declarat vedeta Pro TV.

Neti Sandu, despre viața sentimentală

Neti Sandu a fost mereu o femeie extrem de rezervată, căreia nu i-a plăcut să iasă în evidență, deși este celebră. Deși în plan profesional îi merge foarte bine, se pare că lucruri nu stau la fel în ceea ce privește situația ei amoroasă, acolo unde astrele nu s-au aliniat.

Nu este căsătorită în acest moment, nu are copii și nu se știe nimic despre situația ei sentimentală. Neti Sandu avea doar 24 de ani atunci când a decis să se căsătorească, însă mariajul a durat doar doi ani.

Ulterior, a iubit din nou și a bifat o relație de 10 ani, care s-a terminat destul de urât. Bărbatul a părăsit-o, și-a luat lucrurile și a plecat și a lăsat un bilet de adio în care îi mărturisea că nu mai putea sta în acea relație pentru că nu se potriveau deloc. A avut nevoie de cinci ani de terapie pentru a se reface după șocul suferit.

”Am făcut vreo 5 ani de terapie, ca să pot trece peste asta și să mă pot bucura de viață. Mă secase de toate resursele. Dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de șocant, eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. Nu pot decât să-i mulțumesc, pentru că dacă rămânea, ar fi fost veșnic nemulțumit din cauza mea”, a spus Neti Sandu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com