Neti Sandu: Horoscop săptămânal 26 septembrie – 2 octombrie 2022

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – BERBEC

a

Se pot lămuri niște aspecte legate de conviețuirea în doi și o să fixați, poate, alte reguli ca să fie lejer, să vă puteți înțelege.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – TAUR

O să vă reinventați, că vreți să dați deoparte trecutul și să fiți împreună cu cineva, că e o șansă de a vă găsi și voi pe cineva care să vă completeze frumos.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – GEMENI

E cineva care e cu ochii pe voi, și nu se ascunde, vă iese tot timpul în cale, și o să vă puteți da seama dacă e pentru voi, vă regăsiți în această relație sau nu.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – RAC

O să vi se propună o funcție și se poate să o și acceptați, că aveți în ADN, vocația de manager și faceți treabă ca lumea, sunteți conștiincioși și perseverenți.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – LEU

Întâlnire cu oameni care vor să vă coopteze într-un proiect și o să vă consultați agenda de afaceri, să știți dacă vă mai luați ceva în plus de lucru sau vă limitați la ce lucrați acum.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – FECIOARĂ

Se rezolvă probleme mai vechi și o să faceți progrese în sfera profesională, o să câștigați mai mulți bani și veti avea o altă deschidere pe scena socială.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – BALANȚĂ

Vin bani din urmă și o să vă puteți descurca frumos cu cheltuielile, să vă luați tot ce vă trebuie și să mai și rămâneți cu ceva bani.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – SCORPION

Se poate să vă dați în sfârșit acceptul pentru o colaborare, poate fi un proiect particular și să fie un crescendo profesional, că e o șansă de promovare în carieră.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – SĂGETĂTOR

Sunt oameni care vin cu oferte de lucru și dacă nu sunteți până peste cap cu treburile, poate acceptați vreo colaborare, că v-ar prinde bine la bani

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – CAPRICORN

Încep să se rezolve și acele lucruri complicate, poate vă puneți, în sfârșit, casa la punct și o să vă mai liniștiți, dup-atâta zbucium.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă aflați la-nceput de drum în lumea afacerilor și să vă ghidați dupa fler, dar mai întrebati în dreapta și-n stânga, să primiți un sfat, un ajutor.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – PEȘTI

Aveți emoții c-o să vă-ntâlniți cu cineva de care s-ar putea să depindă fericirea voastră și va trebui să dați și un răspuns, mergeți mai departe sau nu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com