NEVASTA LUI JEAN GAVRIL, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE ȘI-A VĂZUT SOȚUL SĂRUTÂNDU-SE CU ANDREEA BĂLAN LA AMERICA EXPRESS: „SUNT SURPRINSĂ CĂ…”

Ultima ediție a emisiunii „America Express” a făcut deliciul publicului telespectator. Concurenții s-au îmbrăcat în miri și mirese, s-au căsătorit și, și-au „consumat căsătoria” printr-un sărut. Jean Gavril și Andreea Bălan au fost cei mai spectaculoși, chiar entuziaști de proba pe care au executat-o cu multă voiciune. După ce au văzut imaginile, mulți dintre fanii emisiuni au fost curioși să afle ce părere are soția lui Jean Gavril despre tot ce s-a întâmplat.

a

Bianca, soția artistului, a dat imediat răspunsul. Sărutul nu a deranjat-o, dimpotrivă chiar a amuzat-o. Însă, soția lui Jean Gavril a dat totuși de înțeles că au existat câteva lucruri care au necesitat o discuție serioasă cu Jean.

„Pentru asta v-ați isterizat mă toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat. M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț, spre binele lui.

Mie mi se pare ciudat că s-au trezit toți pudicii mă, deci un pupat pe gură, aparent, este «O, nu! E grav, e grav!» Ce aveți mă?”, a spus Bianca, soția lui Jean Gavril, în mediul online.

„Am fost cei mai frumoși”

Andreea Bălan s-a bucurat din plin de experiența din „America Express” și de nunta cu Jean Gavril. Blondina a oferit răspunsul mult așteptat celor care au tot întrebat-o dacă se gândește să se mai căsătorească după divorț. Artista le-a spus că deja a făcut-o, iar Jean Gavril a fost un soț perfect.

„Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: «Dacă și când te mai măriți?» Și uitați cum m-am căsătorit în Columbia, în America Express, cu Jean Gavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă și noi am fost cei mai frumoși și happy (n.r. fericiți) miri”, a spus Andreea Bălan.

SURSA: https://www.cancan.ro/nevasta-lui-jean-gavril-prima-reactie-dupa-ce-si-a-vazut-sotul-sarutandu-se-cu-andreea-balan-la-america-express-sunt-surprinsa-ca-20778695?fbclid=IwAR2kaCYeBzzyL2Se0oxy5cHo4hzXYEJxoCddmkphXONZ92ysNLL5MnsUdt8

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com