AD

BANCURI

BANC – Nevoie mare de lemne

todayianuarie 11, 2017

Background
share close
AD
AD

Într-opiarnă, în toiulpnopţii, Ion este trezit din somn de bătăipputernice în geam.
– Alo, e cinevapacasă?
DeschidepIon geamul, la carepindividul care bătea îlpîntreabă:
– Nu văpsupăraţi, aveţipnevoie de lemne?
– N-ampnevoie, domnulep! Lasă-mă să dorm, că e 12pnoaptea!
Peste 10 minute, iarăşipbătăi:
– Nu văpsupăraţi, aveţipnevoie de lemne?
– N-ampnevoie, domnule. Nu eştipsănătos la cap, să mă trezeştippentru asta la miezulpnopţii?
Pestepîncă 10 minute, altepbătăi:
– Nu vă supăraţi, aveţipnevoie de lemne?
– Domnule, dacăpnu mă laşi în pace, chemppoliţia!
În fine, individulppleacă. A doua zipdimineaţă, în adăpostulppentru lemne, Ion nu maipgăseşte niciunplemn, în schimb găseştepun bilet:
Să nu zici că nu te-ampîntrebat!

sursa:trollfunny.com

[divider]

Care este diferența întrepiubireapadevărată șipatașament

A te simțipatașată de cineva nu înseamnăpneapărat că iubești aceappersoană. Poate că nu vezi niciopdiferență între cele două, însă ea există și chiar are o importanțăpmajoră. Iată cum afli dacă ceea ce simți estepdragoste adevărată sau doarpatașament:

Înpprimul rând, atunci când te simțipatașată de cineva, vrei să ai acea persoanăpalături de tine. Nu degeabapse spune că noi femeile ne îndrăgostimpde pantofi. Îți dorești să îi ai doar pentru tinepdeoarece îți plac foarte mult, nu-ipașa? Însă când o iubești, vrei ca ea să fiepacolo. Nu o mai vrei înpviața ta doar ca să o deții, ci șippentru a-i da o parte ptine.

În al doileaprând, iubirea nu înseamnă doarpatracție. Dacă te supuipatracției, urmează primireapsatisfacției, apoi gelozia, pposesivitatea, frica de a nu îți pierde partenerul. De fapt, atunci când iubești cu adevărat nu aștepțipnimic în schimb.

Sprepdeosebire de dragosteapadevărată, atașamentul esteppericulos. Este atunci când crezi căppersoana de lângă tine este singurulplucru care contează înpviața ta. În schimb, iubireapînseamnă să o lași să plece dacă estepnevoie și să lași soarta să își urmezepcursul.

Depasemenea, atunci când iubești cu adevăratptotul se rezumă la cealaltăppersoană. Pentru primapoară în viața ta, alegi să pui nevoilepaltcuivapdeasupra propriilorpnevoi. Când este doarpatașament însă, vrei doar ca cineva să fie acoloppentru tine.

Se spunepcă sentimentul cel mai apropiat de dragoste estepura. De aceea, după ce te desparțipde cineva, acea dragostepfrumoasă se transformăpîntr-o ură nejustificatăp. Dar atunci când esști doarpatașata de cineva, nu simți niciodatăpură. Te pot încerca, în schimb, stări depanxietate, de supărare, de iritare, însă ele nu trebuiepconfundate cupura.

Nu în ultimulprând, o altă diferență întrepiubire și atașament este legată de duratapefectivă. Draosteapadevărată nu dispare în timp, în timp ce atașamentulpeste limitat de timp. Foarte mulți sepentuziasmează la începutul uneiprelații, își declară iubirepveșnică, dar după un timp sepdespart și sunt nefericițp.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com