Nici prin cap nu-ți trece că e ea! Acum e una dintre cele mai sexy artiste

Uitându-te la această fotografie, nici prin cap n-o să-ți treacă numele ei. Aici era doar o puștoaică cu idealuri mărețe, acum umple sălile de spectacol. Este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar fanii ei sunt în număr de milioane.

Nici prin cap nu-ți trece că e ea

Copilăria ei a fost diferită de cea a altor artiști din România. Părinții ei au divorțat pe când ea avea o vârstă fragedă, iar mama sa decis să plece peste hotare în căutare a unui trai mai bun. Copilăria și-a petrecut-o, așadar, peste Ocean, unde nu i-a fost tocmai ușor să se integreze.

Într-un interviu mai vechi, vedeta vorbea despre cât de greu i-a fost printre americani. „Ușor nu a fost, în sensul că mi-a luat ceva timp până m-am obișnuit cu stilul lor de viață, până când aceștia m-au integrat în cercurile lor de prieteni. Dar, m-am adaptat foarte repede. În timp am devenit una de-a lor.”, povestea Antonia.

Nici prin cap nu-ți trece că e ea
Nici prin cap nu-ți trece că e ea

O recunoști? Acum are milioane de fani

Dacă nu ați recunoscut-o în rândurile de mai sus, aflați că e vorba despre Antonia. Vedeta era doar o copilă în această fotografie și nici nu visa să devină artista de astăzi. Acum, e o cântăreață cu o carieră prosperă, mamă a trei copii și partenera de viață a lui Alex Velea.

Vorbind despre începuturile ei în carieră, Antonia recunoștea că învățăturile mamei sale din adolescență au ajutat-o. „A fost bine că părinţii mei m-au învăţat de mică să fiu independentă şi chiar le admir pe femeile care muncesc şi-şi câştigă singure existenţa, oricât de greu lear fi. Plus că ai şi satisfacţia muncii tale!”, spunea Antonia într-un interviu pentru revista OK!.

Sursa: redactia.ro

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com