Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției sale. Artistul este distrus de durere

Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției sale.

Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției sale. Cunoscutul artist trece prin momente dificile.  Soția sa, Lidia Bejenaru Botgros, s-a stins din viață. Artistul este împietrit de durere și a vorbit pentru prima oară despre moartea partenerei sale.

Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției sale. Artistul este distrus de durere

De-a lungul timpului nu s-a vorbit despre problemele de sănătate ale acesteia, dar fiul său a declarat că mama sa a avut cancer la colon, într-o formă grea. Din păcate, artista a pierdut lupta împotriva acestei boli nemiloase. După o săptămână de suferință, Nicolae Botgros a făcut primele declarații despre moartea soției sale. Artistul a spus care au fost ultimele momente din viață ale Lidiei Bejenaru Botgros. Conform acesteia, soția sa a suferit trei intervenții chirurgicale înaine să se stingă. „Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros pentru Spynews.ro. 

Nicolae Botgros, căsnicie de 50 de ani alături de Lidia Bejenaru

Celebrul dirijor a mărturisit cu ochii în lacrimi că deși familia este alături de el în aceste momente dureroase, se simte singur și îi este foarte dor de partenera sa de viață. Cei doi se cunoșteau de la vârsta de 15 ani și au fost căsătoriți 50 de ani. „Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai spus Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros încearcă din răsputeri să treacă peste această cumpănă care i-a marcat viața pentru totdeauna. Cântărețul a spus că și-a reluat concertele pentru a uitat de greutăți, dar se abține cu greu să nu plângă în momentul în care îi ascultă melodiile Lidiei. Chiar dacă Nicolae Botgros a avut o relație din care a rezultat și un copil, acesta nu a renunțat la soția sa și i-a fost mereu alături.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com