Nicolae Guță are o casă atât de mare încât nepoții și-au făcut teren de fotbal pe terasă. Imagini fabuloase cu vila manelistului de la Petroșani

Tot Petroșaniul știe de casa lui Nicolae Guță, una dintre cele mai impunătoare din oraș. Vila manelistului este cunoscută în zonă drept ”Casa Albă”, datorită ambiției cântărețului de a o face să semene cu reședința Președintelui Statelor Unite ale Americii. Nu prea i-a ieșit arhitectului, însă chiar și așa, proprietatea este una grandioasă.

Nepotul lui Guță și-a făcut teren de fotbal pe terasa vilei din Petroșani

Nimeni nu știe exact câți metri pătrați are casa lui Nicolae Guță din Petroșani, cert este că aceasta este suficient de mare încât să permită trasarea unui teren de fotbal pe terasa de la etaj a vilei. Mă rog, mini-fotbal! Lucru care s-a și întâmplat. Nepotul ”regelui manelelor”, mare pasionat de acest sport, s-a gândit să nu se mai obosească să coboare în curte pentru a trage la poartă, așa că a adus poarta pe terasă. Toate bune și frumoase, însă a rămas o singură problemă: cine se duce după minge?

Terasa casei lui Nicolae Guță de la Petroșani nu este doar unul din locurile preferate ale familiei manelistului ci poate fi transformată, la o adică, și în locație pentru evenimente. Acest lucru s-a și întâmplat, de altfel, în urmă cu câteva luni, chiar în plină pandemie. Atunci, Nicolae Guță și-a invitat apropiații la o petrecere cu ocazia zilei de naștere a fiicei lui cele mici, eveniment în cadrul căruia tatăl a fost și solist și amfitrion.

Luxul în care trăiește Nicoleta Guță

În prezent, în vila de la Petroșani a lui Nicolae Guță locuiește mai mult fiica acestuia, Nicoleta. Capul familiei este plecat mai mult prin țară sau la București, așa că fata cea mare a cântărețului a rămas șefa casei. Alături de Nicoleta locuiesc aici și cei doi băieți ai acesteia. Femeia a mobilat camerele mai mult pe gustul ei: a cumpărat fotolii roșii, cu o formă destul de modernă, care vine în opoziție cu livingul care e mai mult pe ”stil clasic”. Aici se pot găsi mai multe obiecte decorative placate cu aur iar pe tavan este o potcoavă stilizată, pentru noroc în casă.

Palatul lui Nicolae Guță din Petroșani este evaluat la o jumătate de milion de euro și este suficient de luxos pentru ca manelistul să nu mai fie nevoit să-și caute alte locații pentru clipurile sale. Atunci când are nevoie de un decor demn de filmele cu bogătași, Guță vine aici.  

Sursa: wowbiz.ro

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com