Nicoleta Luciu, prima apariție după zvonurile despre divorț. Unde a mers vedeta

Nicoleta Luciu s-a afișat recent în lume, după zvonurile despre divorț, iar starea ei de spirit nu confirmă deloc speculațiile. De altfel, e și greu de crezut că, după nouă ani de căsnicie și patru copii, cei doi și-ar fi spus la revedere. Cei doi au împreună patru copii și este de înțeles, așadar, că vestea a fost una surprinzătoare. Nicoleta însă merge mai departe, cu zâmbetul pe buze.

a

Legat de numele Nicolata Luciu, cuvântul divorț este cel puțin surprinzător. Chiar dacă, în urmă cu niște ani, vedeta și soțul ei au avut probleme de cuplu legate de infidelitatea lui Zsolt Csergo, cei doi le-au rezolvat în cele din urmă și au mers mai departe. Recent, soții au infirmat zvonurile cu privire la un apropiat divorț.

Nicoleta Luciu, prima apariție după zvonurile despre divorț

În timp ce zona de online a „explodat”, abundând știrile privind o apropiată despărțire în faimosul cuplu, Nicoleta Luciu și soțul ei spun că nici nu poate fi vorba despre divorț în familia lor, ambii infirmând zvonurile. Mai mult, vedeta nu pare deloc afectată de aceste speculații și își vede liniștită de viața ei. După ce a rămas destul de low profile în această perioadă, evitând să se expună, Nicoleta Luciu a ieșit totuși în lume și nu a ezitat să posteze pe contul de socializare imagini cu ea.

Recent, soția lui Zsolt Csergo și-a făcut apariția în cabinetul medicului estetician, unde, se pare, a mers pentru un tratament la păr. Iar imaginile dovedesc că vedeta își vede nestingherită de viață, bucurându-se de binemeritate pmente de relaxare.

De altfel, cu puțin timp în urmă, atât Nicoleta Luciu, cât și Zsolt Csergo au infirmat cu tărie zvonurile despre divorț.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au infirmat zvonurile despre divorț. Ba mai mult, Nicoleta Luciu s-ar fi arătat contrariată când știrea unui posibil divorț a ajuns la urechile ei. Aceasta a susținut cu tărie că nimic din acele speculații nu e adevărat.

„Nu divorțez. Nu este adevărat!’, a declarat Nicoleta Luciu, în exclusivitate pentru Click!

La rândul lui, și soțul Nicoletei Luciu a infirmat zvonurile. Afaceristul din Miercurea Ciuc a spus că acele speculații nu ar fi decât o prostie.

De ce nu a divorțat Nicoleta Luciu după infidelitatea lui Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au făcut nunta în 2012 și au împreună patru copii. Vedeta s-a restras din showbiz acum mai mulți ani alături de soțul ei, la Miercurea Ciuc, dedicându-se vieții de familie. În 2013, la doar câteva luni de la aventura soțul ei, Nicoleta Luciu explica de ce a decis să nu divorțeze, după ce soțul ei i-a fost infidel.

„Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu.

Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodăm şi relaţiile intime’, a declarat Nicoleta Luciu.

Ce legătură a avut Nicoleta Luciu cu Sile Cămătaru

Recent, după apariția cărții Dresor de lei și de fraieri, scrisă de Codin Maticiuc și care povestește în detaliu viața lui Nuțu Cămătaru, au ieșit la lumină povești mai vechi. Și astfel a fost scoasă din nou la suprafață presupusa relație dintre acesta și Nicoleta Luciu. De altfel, Nuțu Cămătaru povestea încă din 2006 că Nicoleta Luciu ar fi fost una dintre cuceririle sale. Iar totul s-ar fi petrecut în perioada în care Nicoleta avea o relație cu Dinu Maxer.

„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viață sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care dansează la „Surprize, Surprize!’ pentru Andreea Marin și multe altele!

Păi Elena Ioniță (una dintre membrele trupei DeCorazon și actriță de telenovele) a zis că-i logodnica mea, dar n-a fost! Nu mai am nicio treaba. Am fost în 2003.Era domnișoară. Păi a cui să spună că e logodnica? A lui Vasile de pe uliță?! Dacă nu zicea că-i logodnica lui Nuțu Cămătaru, cine mai auzea de ea?!

Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?’, spunea Nuțu Cămătaru în trecut, pentru ziarul Averea.

Contactat pentru a-și spune punctul de vedere, Dinu Maxer, care i-a fost partener Nicoletei timp de 8 ani, a mărturisit că nu știe nimic despre această poveste, însă s-a mirat, retoric, că ea nu comentează nimic despre acest subiect.

„Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace?’, a spus Dinu Maxer pentru playtech.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com