Nicoleta Luciu, transformare de senzație. Cum arată vedeta din postura de mama devotată

Nicoleta Luciu a ieșit din atenția publicului. Însă, frumoasa brunetă este total schimbată față de cum era în tinerețe. Fosta vedetă a devenit o mămică devotată pentru cei patru copii ai săi.

a

Cum arată acum Nicoleta Luciu

De când a renunțat la viața publică, Nicoleta Luciu este o mămică devotată pentru cei 4 copii ai săi. Fosta vedetă Playboy și actriță s-a căsătorit cu Zsolt Csergo în 2012, alături de care are o frumoasă familie. Fosta vedetă a recunoscut în urmă cu puțin timp că viața de mămică și-a pus amprenta asupra ei și că a transformat-o.

‘’Acum m-am machiat puţin ca să nu par atât de obosită precum mă simt, pentru că la ora asta dorm. Am fălcuţe, am guşă. Ne ocupăm de casă, de copii. Am înscris băieţii, i-am înscris pe toţi trei la hochei, fac hochei de performanţă’’, spunea Nicoleta Luciu în urmă cu un an.

Vedeta s-a mutat la Miercurea-Ciuc să fie alături de soțul ei și de copii. Dar acestea nu au fost singurele schimbări din viața vedetei.

Nicoleta Luciu a renunțat la viața în lumina reflectoarelor, după ce a devenit mamă pentru a doua oară, în anul 2011. Atunci, ea a născut trei gemeni, pe Kim, Kevin şi Karoly.

După naștere, Nicoleta Luciu a tot avut probleme cu sânii, din cauza fluctuațiilor mari de greutate. Atunci, ea a decis să își pună implanturi mamare. Frumoasa brunetă s-a râzgândit și a vrut să își micșoreze sânii. O altă intervenție pe care a făcut-o fosta vedetă TV a fost să își alungească dinții, procedură pentru care a stârnit multe controverse.

„Uneori, dacă mama natură nu ne-a înzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate: indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte! În primul rând dacă e obligatoriu, pentru ca regretele de după ar fi și mai greu de suportat decat starea inițială de nemulțumire! Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț”, spunea Nicoleta Luciu la acea vreme.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com