Nicușor Dan s-a împiedicat în primele luni de mandat. Și a picat grav în sondaje: 63% dintre bucureșteni sunt nemulțumiți

Nicușor Dan despre candidatura la prezidențiale

Un sondaj CURS, de tip Omnibus, realizat la nivelul municipiului București arată faptul că 63% dintre repodenți consideră că direcția în care se îndreaptă Capitala este una greșită.

a

Conform sondajului CURS, doar 29% dintre bucureșteni mai cred că direcția în care se îndreaptă Capitala este bună. Circa 63% dintre bucureșteni consideră că orașul se îndreaptă într-o direcție greșită.

De asemenea, 66% dintre bucureșteni consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce doar 30% consideră că direcția este bună.

Potrivit aceluiaşi sondaj CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, PSD ar obține 32%.

Pe locul doi s-ar clasa USR-PLUS cu 27%, în timp ce PNL ar obține 20%. De remarcat faptul că cele două formațiuni nu ar mai reuși să alcătuiască majoritatea la Capitală.

În urcare se află partidul AUR, care ar obține 7%, în timp ce PMP ar obține 5%.

Universul de eşantionare: populaţia adultă rezidentă din Municipiul București, în vârstă de 18 ani şi peste. Volumul eşantionului: 1077 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste.

Tipul eșantionului: probabilist, multistadial, stratificat. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%.

Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Perioada de realizare: 19 – 26 martie, 2021.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com