Noemi și Mihai Mitoșeru, din nou împreună: “Fericirea lui sunt eu!”

Noemi și Mihai Mitoșeru au fost împreună 13 ani, dar au ales să divorțeze, pe motiv că lucrurile nu mai merg atât de bine între ei. La un an și jumătate de la divorț, cei doi au fost surprinși împreună chiar la ziua lui Mihai. Prezența ei a uimit pe toată lumea.

Noemi și Mitoșeru, împreună la petrecere

Noemi și Mihai Mitoșeru au divorțat în urmă cu un an și jumătate, după o căsnicie de 13 ani în care au mai existat unele neînțelegeri. Deși prietenii nu se așteptau să poată lua această decizie, se pare că au mers pe drumuri diferite, dar au rămas prieteni buni.

În acest timp, nu au stat prea mult separați, ci au tot fost văzuți în public împreună. Cei doi au ieșit în oraș, au participat la multe evenimente și s-au vizitat când unul dintre ei avea nevoie de ajutor.

De curând, Noemi a fost prezentă la ziua de naștere a fostului ei soț, unde s-a distrat alături de alți invitați. Noemi mărturisește că are emoții de fiecare dată când vorbește despre fostul ei soț, căruia îi este recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit în timpul căsniciei, pentru toate momentele frumoase și amintirile pe care le are alături de el.

„Mă făcea să râd, nu mă uităm la ceas, nu știam cum trece timpul. Mi se pare ciudat să vorbesc după atâta timp, am emoții. Am emoții când vorbesc despre el. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit, să se liniștească.”, a declarat Noemi.

Noemi speră că Mitoșeru își va găsi pe cineva

Noemi spune că își dorește să-l vadă fericit pe fostul ei soț, pentru că este un om minunat, care merită să trăiască așa cum își dorește. Nu știe dacă ea este cea care l-ar putea face fericită, dar speră că va găsi o femeie care să se ridice la standardele lui și să îi schimbe viața.

“Sunt sigură că ușor-ușor a început să se liniștească. Cea mai mare dorința pentru el este să își găsească fericirea și cred că înțelege ce vreau să spun, poate dincolo de mine. Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar sunt convinsă că într-un final își va găsi fericirea’, a declarat Noemi.

Și Camelia Mitoșeru speră că fiul ei se va căsători și îi va face un nepoțel, pentru că a ajuns deja la o vârstă și se gândește la binele lui. Când va pleca din această lume, vrea să o facă cu sufletul împăcat, știind că Mihai are pe cineva alături.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com