NOI DETALII DIN DOSARUL LUI GABI BĂDĂLĂU CU POLIȚIA CAPITALEI. CE DECIZIE AU LUAT AUTORITĂŢILE DE ACEASTĂ DATĂ

În urmă cu câteva luni, Gabi Bădălău i-a dat în judecată pe polițiștii de la Secția 1 din Capitală, solicitând anularea unei sancțiuni contravenționale. Recent, autorităţile au luat o nouă decizie în ceea ce priveşte dosarul în care este implicat iubitul Biancăi Drăguşanu.

a

Potrivit datelor din dosar amenda ar fi fost primită pe 7 februarie a.c. Gabi Bădălău nu a dorit să plătească amenda, pe care consideră că nu a meritat-o, așa că se află în plin proces cu Poliția Capitalei.

La acel moment autorităţile explicau faptul că: „Prin procesul-verbal de contraventie nr. _/07.02.2021 emis de intimata, petentul B B B a fost sanctionat contraventional cu amenda in suma de 5.000 lei. In fapt, s-a retinut ca, in urma unui control realizat de catre agentii constatatori ai intimatei in data de 06.02.2021, ora 23:30 la restaturantul Lido situat in Bucuresti, _, sector 1, petentul a fost identificat ca participand la o petrecere privata impreuna cu mai multe persoane in interiorul restaurantului respectiv. S-a aratat in procesul-verbal ca, prin fapta savarsita, petentul a incalcat prevederile art.65 lit. l) din Legea nr.55/2020 si art.1 pct.2 din Anexa nr.3 la H.G. nr.3/2021 si a fost sanctionat
conform art.66 lit. c din Legea nr.55/2020 cu amenda in suma de 5.000 lei. Asadar, conform descrierii din procesul-verbal contestat, petentului i se imputa faptul ca, in data de 06.02.2021, ora 23:30, a participat la o petrecere privata impreuna cu mai multe persoane in interiorul restaurantului Lido, fapta care, in opinia agentului constatator, ar fi prevazuta de art.65 lit. l) din Legea nr.55/2020 si art.1 pct.2 din Anexa nr.3 la H.G. nr.3/2021 si sanctionata conform art.66 lit. c din Legea nr.55/2020″.

Ce au decis autorităţile

Judecătorii au decis, recent, că sancțiune contravențională a fost dată ilegal de poliție fiului de milionar Gabi Bădălău, motiv pentru care au dispus anularea acesteia.

„Admite plangerea contraventionala formulata de petentul B B B , CNP- , domiciliat in B _ V , _., judetul G , în contradictoriu cu intimata DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI, cu sediul in Bucuresti, Calea V __ nr.19, sector 3.

„Admite plangerea contraventionala formulata de petentul B B B , CNP- , domiciliat in B _ V , _., judetul G , în contradictoriu cu intimata DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI, cu sediul in Bucuresti, Calea V __ nr.19, sector 3.

Anuleaza procesul-verbal de contraventie nr. _/07.02.2021, emis de intimata, si exonereaza petentul de plata amenzii in suma de 5.000 lei.
Ia act ca petentul nu a solicitat cheltuieli de judecata. Dispune comunicarea prezentei solutii si catre Biroul Executari Contraventionale al Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti.

Cu apel in termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti”, se arată în motivare.

Sursă foto: Arhivă Cancan

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com