Noi detalii ies la iveala. Cine este de fapt politistul

Acci.dentul tragic din București, acolo unde două fetițe, dintre care una a dece.dat, au fost lo.vite mor.tal pe trecerea de pietoni lasă multe semne de întrebare.

a

Acum s-a aflat cine e polițistul care a provocat impactul uriaș.

O fetiță de doar 11 ani a m.urit ieri în urma unui tra.gic acci.dent produs de către un polițist care se afla în mașina sa de serviciu. Bărbatul conducea cu mare viteză și a fost două minore în Sectorul 1 al Capitalei.

Acum s-a aflat și cine e omul legii care va trebui să plătească pentru faptele sale, după ce fetița de 11 ani a dece.dat, iar cealaltă a ajuns în stare gravă la spital.

Bărbatul are 27 de ani și lucra ca polițist din anul 2017. S-a aflat despre acesta că avea permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

Polițistul de la secția 5 din Capitală conducea autoturismul, deși avea permisul obținut în afara țării, iar regulile în Poliția Română sunt foarte clare.

Cei care conduc mașinile de serviciu sunt desemnați de șeful de unitate, astfel că nu toți agenții care au permis au și dreptul să conducă mașinile de intervenție. Aceștia sunt trecuți pe o listă la început sau sfârșit de an și verificați în prealabil înainte de a primi dreptul de a se urca la volanul mașinii de intervenție.

Mai mult de atât, în Marea Britanie regulile de circulație sunt complet diferite față de cele din țara noastră, astfel că e o problemă uriașă în acest caz.

Polițistul implicat în accident a făcut un gest revoltător care o să-l coste scump și care a înfuriat pe toată lumea. După ce a u.cis-o pe șosea, organul legii a lo.vit-o cu piciorul pe fetița moa.rtă pentru a verifica dacă mai trăiește.

Acesta imagini, de-a dreptul scan.daloase, au creat revolta pe internet, iar oamenii cer o pedeapsă uriașă pentru bărbatul de 27 de ani.

Totodată, un aspect important îl are și faptul că nu ar fi încercat deloc să evite impactul și că nici măcar nu s-ar fi aflat în misiune, dar avea semnelele luminoase aprinse, dar nu și cele sonore.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com