Noi măsuri restrictive în Spania pe fondul creșterii cazurilor de Covid-19

Spania ia măsuri tot mai drastice pentru a preveni apariţia unor noi focare de Covid-19. În Catalonia, purtarea măștii a devenit obligatorie, deplasările cetățenilor sunt limitate, iar cluburile de noapte au fost închise, potrivit Realitatea Plus.

Autorităţile din Mallorca au închis pentru următoarele două luni străzi cu pub-uri frecventate de tinerii turişti germani şi britanici, după o serie de petreceri care nu au respectat regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

În ultimele zile, în Spania s-au înregistrat mii de noi cazuri de infectări, lucru care a determinat Marea Britanie să introducă obligativitatea carantinei pentru persaonele care vin din această țară.

Recent, șeful Departamentului de Sănătate din Madrid a îndemnat cetățenii să poarte mască de protecție inclusiv acasă dacă se află în prezența unor oameni cu care nu locuiesc.

Luni, bilanțul epidemiei din Spania a ajuns la 319.500 de cazuri de Covid-19 și 28.430 de decese.

Sursa: realitatea.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com