NOI MĂSURI STRICTE PENTRU LITORALUL ROMÂNESC! DOAR SOȚII ȘI COPIII MAI SUNT EXCEPTAȚI DE LA DISTANȚAREA SOCIALĂ

Epidemia de coronavirus continuă să se extindă în România. Zilnic se înregistrează un număr mare de noi cazuri de persoane infectate. În acest context, pentru a limita răspândirea accelerată a virusului au fost stabilite noi restricții, în special pentru litoral.

În ultimele zile au ieșit la iveală tot felul de incidente de pe litoralul românesc, acolo unde oamenii pare că au uitat de amenințarea virusului COVID-19 și mulți nu respectă nicio restricție impusă. Astfel, pentru a limita riscul la care se supun oamenii au fost stabilite noi reguli de prevenire.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunță noi măsuri pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Se pare că începând cu data de 1 august doar soții și copiii vor fi exceptați de la distanțarea de pe plajă, iar distracția se va termina înainte de miezul nopții.

Masurile intră în vigoare de la 1 august

Noile măsuri anunțate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență vizează distanțarea socială pe plajă și activitatea teraselor. (VEZI ȘI: 

„Pentru plaje, distanța mai mică de 2 metri între persoane/șezlonguri este permisă numai pentru soți și copii însoțiți de adulți (părinți, bunici)”, se arată într-o hotărâre a CNSU.

De asemenea, se pare că aceeași măsură trebuie respectate în apă. „Regula este și în apă, rămâne doar să o respectăm”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24.

Mai mult, potrivit hotărârii CNSU, terasele vor fi închise la ora 23:00, iar „operatorii economici au obligația să ia măsuri pentru limitarea numărului de clienți la numărul locurilor pe scaune, precum și a oricăror activități care presupun interacțiunea fizică între clienți, inclusiv dansul”

Responsabili de aplicarea acestor măsuri vor fi autoritățile locale și administratorii plajelor. Vor fi făcute și controale, a mai spus ministrul.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com