Noi remix-uri pentru „Take Me To The Moon” create de Mahmut Orhan si de Laolu

KADEBOSTANY a început acest an cu o piesă sensibilă, lansând „Take Me To The Moon” alături de Valeria Stoica. Acum, artiști talentați au remixat deja cunoscuta piesă. Mahmut Orhan și Laolu au lansat două remix-uri originale dintre care nouă ne este imposibil să spunem care ne place mai mult.

Remix-uri cu atitudine, pline de vibe-uri aproape contrastante. „Take Me To The Moon” a dobândit energia și emotiile trăite de Laolu și de Mahmut Orhan. Asemenea piesei originale, creațiile celor doi artiști sunt luminoase și bântuitoare în același timp. Un remix profund, care îți va crea atmosfera perfectă și un remix energic, psihedelic, care îți va rămâne în cap – Tu ce variantă preferi?

Mahmut Orhan este un DJ și producător muzical din Turcia. Activitatea lui se concentrează în special pe zonele deep house, groovy și indie dance. În prezent, el este unul dintre cei mai promițători artiști de muzică dance. Odată cu lansarea în 2016 a piesei sale de succes „Feel”, în colaborare cu Sena Sener, Orhan a adunat peste 260 de milioane de stream-uri pe Youtube și pe Spotify. Reprezentând un nume rostit de milioane de fani ai muzicii electronice, Orhan a fost pe scena unor festivaluri de talie mondială, precum, ULTRA Europe, Parookaville, Ummet Ozcan și Airbeat One.

Producător muzical elvețian, Laolu îndeamnă planeta să danseze prin remix-urile sale sofisticate. Artistul este cel mai bine descris drept o nouă forță în creștere a scenei electronice. Printre remix-urile sale care au ajuns faimoase, menționăm „Too Much Information”, cu mai mult de 6.500.000 de stream-uri, „Sene Kela”, cu cel puțin 3 milioane de stream-uri, „There Is Still Pain Left” și „Force”. Laolu are peste 156 de mii de ascultători lunari pe Spotify.

KADEBOSTANY este producător și compozitor muzical. Artistul a captat rapid atenția cu stilul său unic de muzică pop, cu identitatea vizuală specială și cu spectacolele live colosale. Printre numeroasele single-uri celebre ale artistului se numără și „Castle in the Snow”, „Mind if I Stay”, „Early Morning Dreams”, „Save Me” sau noua versiune a lui Beyoncé „Crazy in Love” (folosită în 50 Shades of Grey); unele dintre acestea au apărut în Top 10 în peste 30 de țări. Melodiile lui KADEBOSTANY au acumulat peste 1 miliard de stream-uri pe YouTube, iar artistul a ținut cel puțin 500 de spectacole live în peste 25 de țări în ultimii ani.

Valeria Stoica este o artistă indie-pop, iubitoare de natură, care își regăsește întotdeauna inspirația în aceasta. Primul single oficial al Valeriei, „Remember”, a fost o mare surpriză pentru ascultătorii români ai stilului indie-pop și reprezintă reperul carierei sale, mai exact începutul succesului ei internațional. Începând din acel moment, melodiile ei au ajuns în topurile muzicale din Europa și SUA. În 2019, artista a cântat la Electric Castle, alături de unii dintre cei mai mari artiști pe care scena internațională i-a cunoscut vreodată: Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars, The Vaccines și mulți alții. Toamna trecută, Valeria a lansat primul său album – „I Don’t Like Roses”. Albumul este licențiat pe teritorii precum UK, Irlanda, Scandinavia și Italia, unde „Empty Air” a ajuns în Billboard-ul italian, a fost redată frecvent pe MTV Italy și la peste 30 de radio-uri italiene.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥
Kadebostany – Take Me To The Moon feat. Valeria Stoica (Laolu Remix)
Durata: 05:18
Compozitori: Guillaume de Kadebostany, Valeria Stoica
Editor: NSK music/HaHaHa Production/Roton Music Publishing
An: 2021
Casa de discuri: NSK / Republic of Kadebostany under exclusive license to Roton Music
Kadebostany – Take Me To The Moon feat. Valeria Stoica (Mahmut Orhan Remix)
Durata: 04:19
Compozitori: Guillaume de Kadebostany, Valeria Stoica
Editor: NSK music/HaHaHa Production/Roton Music Publishing
An: 2021
Casa de discuri: NSK / Republic of Kadebostany under exclusive license to Roton Music

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com