Noi simptome după infectarea cu virusul din China. Ce poate să îți apară pe piele

Medicii din Franța avertizează asupra unor noi simptome asociate infectării cu virusul din China. Printre ele se numără și manifestări cutanate.

Noi simptome după infectarea cu virusul din China

După simptome precum pierderea gustului și mirosului sau probleme respiratorii, infecția cu SARS-CoV-2 poate prezenta și manifestări cutanate. Sindicatul Național al Dermatologilor-Venerologi (SNDV) din Franța alertează asupra unor noi posibile simptome care se pot vedea pe piele în cazul infectării cu noul virus, notează BFMTV.com. 

Noi simptome după infectarea cu virusul din China. Ce poate să îți apară pe piele
Noile simptome, manifestări cutanate

Printre ele se numără acrosindroame (pseudo-degerării la extremităţi), apariția unor pete roșii pe corp și a unor episoade trecătoare de urticarie. Doctorii recomandă ca la apariția acestor simptome să se consulte cu un specialist, căci analiza numeroaselor cazuri raportate SNDV arată că aceste simptome ar putea fi asociate cu virusul COVID-19.

Alte noi simptome asociate cu COVID-19

Pierderea mirosului și a gustului reprezintă simptome noi pe care experții le leagă de noul virus, potrivit unei analize publicate de Reuters. Mai mult, cercetătorii de la Henry Ford Health System din Detroit, Michigan, au raportat primul caz de encefalopatie hemoragică necrotizantă asociată cu COVID-19.

„Pe măsură ce numărul de pacienţi infectați cu COVID-19 creşte la nivel mondial, cercetătorii ar trebui să urmărească și starea psihică a acestora”, spun clinicienii într-un raport făcut public pe 31 martie, conform MedScope.

Cele mai frecvente simptome

Febra, oboseala și tusea uscată sunt cele mai frecvente simptome ale COVID-19. Unii pacienți ar mai putea să aibă și dureri de cap, congestie nazală, dureri în gât sau diaree. Simptomele sunt de obicei ușoare, cu debut treptat. Unii oameni se infectează, dar nu dezvoltă niciun simptom și nu se simt rău, iar o proporție de 80% dintre ei se recuperează fără a avea nevoie de tratament special.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com