AD

CURIOZITATI

Nostradamus, previziuni înfricășătoare pentru 2018

todaydecembrie 26, 2017 1

Background
share close
AD
AD

Profeții de la Nostradamus pentru anul ce bate la ușă. China va ajunge lider mondial, devenind prima superputere a lumii și detronând astfel SUA. Italia va conduce Europa într-o criză economică de amploare iar liderul Bisericii Catolice va fi ucis, informează B1 TV.

O listă cu previziuni înfricoșătoare pentru anul 2018 a fost făcută publică. Ele au fost descoperite în însemnările lăsate de celebrul astrolog de orgine franceză.
Prima pe listă poate fi considerată o adevărată bombă în lumea bisericească, dar nu numai. Nostradamus anunță că terorismul va fi principală amenințare a anului iar în acest context, liderul Bisericii Catolice va fi ucis.

De asemenea, conflictele armate vor lua amploare iar la baza lor va stă încălzirea globală.

În topul superputerilor, China va detrona Statele Unite ale Americii. Totul se va întâmpla în urma unei mutări strategice realizate de țara asiatică. SUA va intra într-o era a incompetenței guvernamentale.
Iar pe lângă necazurile de la nivel economic, SUA se vor confrunta și cu un cutremur de aploare produs în vestul țării.

Nici America Latină nu va sta mai bine. Vor avea loc schimbări importante la mai multe capitole. Nici Italia nu a scăpat din vizorul marelui astrolog. Ea va atrage Europa într-o criză economică majoră, susține Nostradamus.

Două mari superputeri se vor lupta 27 de ani în cel de-al Treilea Război Mondial.
Iar cutremure nu au fost anunțate în anul care vine doar în SUA, ci și în Italia. Vezuviul va avea cea mai puternică erupție din istorie. Mii de oameni, estimează marele profet, vor muri în urma seismului de amploare.

sursa:b1.ro

Adevarul despre telefoanele mobile si riscul de cancer

În lumea modernă smartphone-ul a devenit aproape o extensie a corpului uman: telefonul mobil este un aspect esențial al comunicării noastre zilnice. Și mulți îl folosesc fără măsură în viața lor de zi cu zi.

Cu toate acestea, un studiu francez recent a sunat alarma indicând faptul că utilizarea excesivă a telefonului mobil poate provoca probleme de sănătate semnificative. În mod specific, utilizarea smartphone-ului pentru mai mult de o jumătate de oră pe zi pe o perioadă de cinci ani poate tripla riscul dezvoltării anumitor tipuri de cancer la creier.

Durata discuțiilor zilnice pe telefonul mobil este direct proporțională cu pericolele care pot fi cauzate de acesta. Studiul susține că persoanele care utilizează în medie telefonul mobil timp de 15 ore pe lună tind să aibă de două până la trei ori mai mare risc de a dezvolta gliom și meningiom, care sunt cele două tipuri cele mai frecvente de tumori cerebrale primare la populația adultă.

Studiul a fost realizat de cercetătorii francezi la Universitatea din Bordeaux și alte instituții de învățământ și a fost publicat în revista Occupational and Environmental Medicine.

În scopul studiului, cercetătorii au comparat 253 pacienți care au prezentat gliom și alte 194 de pacienți cu meningiom la 892 persoane sănătoase din grupul de control. Pe baza acestei comparații, a fost făcută concluzia privind utilizarea zilnică a telefonului mobil.

citeste continuarea pe pagina2>>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com