AD

ACTUALITATE

NU E O GLUMĂ! CÂȚI LEI PRIMEȘTE CONNECT-R CA SĂ CÂNTE DE REVELION ÎN SLOBOZIA, TIMP DE 50 DE MINUTE

todaydecembrie 14, 2021

Background
share close
AD
AD

Se apropie două dintre cele mai îndrăgite momente ale anului de români, Crăciunul și Revelionul, motiv pentru care multe localuri, restaurante și scene deschise oferă clienților și publicului momente artistice, organizatorii având obligația de a respecta măsurile impuse de autorități în pandemie. Unul dintre artiștii care vor concerta pe scenă este Connect-R. Câți lei primește cântărețul ca să cânte de Revelion în Slobozia, timp de 50 de minute?

Connect-R va fi prezent, în noaptea de Revelion, pe scenă, unde va concerta în fața unui public generos. După ce săptămâna trecută a avut loc o ședință în urma căreia oficialii au anunțat că se pot organiza spectacole în aer liber, organizatorii au început să stabilească listele cu artiștii care vor urma să urce pe scenă pentru a cânta și a încânta sufletele oamenilor. Iar, printre aceștia se află și Connect-R. Cântărețul va susține un moment artistic în fața oamenilor, alături de Roxen și Andia (solista Dj Project), la Slobozia, în noaptea dintre ani.

Câți lei primește Connect-R ca să cânte de Revelion în Slobozia, timp de 50 de minute

Connect-R va cânta la Slobozia, în noaptea dintre ani. Evenimentul este organizat de Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia, instituție subordonată Consiliului Local al Municipiului Slobozia. Concertul va avea loc în aer liber, iar Primăria plătește aproape 20.000 de euro.

Andia și Roxen vor concerta câte 40 de minute de Revelion. Prețul achiziției a fost de 63.560 de lei (12.482 de euro) și include și montaj și demontare echipamente, închiererea de mașini, probe de sunet, dar și cheltuieli cu trupa artistului. O parte din bani vor reveni celor două artiste, arată Wowbiz.ro.

Pe de altă parte, Connect-R va concerta timp de 50 de minute pe scenă, iar pachetul de servicii a fost achiziționat la prețul de 35.690 de lei (7211 euro). Pachetul include 30 de minute pentru montaj, 30 de minute pentru demontarea echipamentelor, o oră de soundcheck, dar și alte cheltuieli.

Connect-R era să-și piardă copilul când avea un an

În urmă cu ceva timp, Connect-R a dezvăluit că s-a luptat cu depresia din cauza faptului că fiica sa a fost la un pas să-și piardă viața. Artistul a povestit că fiica lui s-a îmbolnăvit chiar la un an după ce i s-a administrat un vaccin, iar atunci a stat o lungă perioadă de timp intubată.

”S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de despresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricirile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, povestea Connect-R.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com