NU ESTE UN BANC! CÂȚI LEI COSTĂ UN BURGER CU CARTOFI PRĂJIȚI ÎN PUB-UL LUI VICTOR SLAV DIN BUCUREȘTI

În plină pandemie de coronavirus, Victor Slav și-a deschis un restaurant într-o zonă selectă din Capitală, mai cu seamă în zona Decebal. Îndrăzneț din fire, prezentatorul de televiziune și-a deschis localul împreună cu un asociat. Acesta le oferă numeroase preparate delicioase clienților. Câți lei costă un burger cu cartofi prăjiți în PUB-ul lui Victor Slav din București?

a

Victor Slav deține un local într-o zonă selectă a Capitalei. Situat pe bulevardul Decebal din Capitală, prezentatorul de televiziune a pus la dispoziția clienților un meniu diversificat de băuturi și preparate.

Cei care doresc să iasă în oraș, alături de familie sau de prieteni, trebuie să știe faptul că prețurile nu sunt deloc mici în localul lui Victor Slav. Pentru cei care doresc să se înfrupte dintr-un meniu care conține burger și cartofi prăjiți, trebuie să scoată din buzunare între 46 de lei și 48 de lei.

De exemplu, cei care aleg meniul Clasic Burger cu cartofi prăjiți, la 400 de grame, trebuie să plătească 48 de lei. Clienții se vor înfrupta dintr-o chiflă proaspătă cu ceapă roșie, carne de vită, roșie, pătrunjel, dar și cartofi prăjiți. De asemenea, cei care aleg meniul Chicken Lemon Burger cu chipsuri de cartofi, la 450 de grame, trebuie să plătească 46 de lei. Pe lângă chifla proaspătă și carnea de pui, burgerul va fi asezonat și cu brânză tallegio, sos sweet chilly, dar și pătrunjel.

Dorința lui Victor Slav era de a avea propriul bistro

Locația se află pe bulevardul Decebal din Capitală, iar meniul este internațional. De asemenea, se fac și livrări la domiciliu. Pentru bunul mers al acestui business, Victor muncește cot la cot cu angajații săi, fiind implicat 100% în acest nou proiect. Fostul prezentator TV și-a dorit de foarte mult timp ca totul să se concretizeze și de patru ani căuta spațiu pentru a-și deschide restaurantul. Meniul este destul de diversificat și rezonabil în ceea ce privește prețurile, dacă ar fi să ne raportăm la alte restaurante din Capitală.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com