Nu o să-ți vină să crezi la ce se folosește gaura de la mânerul tigăii! Nu, nu pentru a o agăța în cui

Avem cu toții acasă diverse tigăi și alte obiecte de uz casnic, mai ales când vine vorba de gătit.

a

Nu o dată ați văzut că tigăile au o gaură pe mâner, dar sigur nu v-ați gândit la ce se folosește.

Nu, nu este doar pentru a o agăța undeva ca să folosim inteligent spațiul.

Orificiul respectiv se poate folosi mai ales pentru a-ți pune lingura cu care amesteci în mâncare într-un loc în care să nu murdărească nimic.

De asemenea, dacă sprijini lingura de coada tigăii, aceasta nu se va încinge de la căldură și astfel, nu te vei frige când vei pune mâna pe ea.

Și radiera are secretele ei

Cu toții am folosit guma de șters sau radiera atunci când eram la școală.

Însă cel mai probabil, nu în mod corect.

Radiera nu are din întâmplare un capăt roz și unul albastru.

Pe fiecare capăt al radierei apare câte un simbol care ne învață pentru ce trebuie să o folosim.

Astfel, capătul roz al radierei se folosește pentru a șterge creionul, iar capătul albastru se folosește pentru a șterge stiloul.

Chiar dacă era un proces mai complicat, partea albastră a radierei ștergea cerneala.

Desigur că sunt și alte obiecte de uz casnic și nu numai care au o utilizare diferită față de cea pe care o știm noi, dar putem învăța rapid diferite sfaturi prin care să ne ușurăm activitatea în bucătărie, dar și în viața de zi cu zi.

Sigur nu vă gândeați că o agrafă de birou se poate folosi pentru a ne ajuta să ne prindem brățara, dar dacă o desfacem, din simplul obiect de birou putem să creăm un ajutor pentru momentul în care ne grăbim să ajungem undeva.

sursa: https://redactia.ro/nu-o-sa-ti-vina-sa-crezi-la-ce-se-foloseste-gaura-de-la-manerul-tigaii-nu-nu-pentru-a-o-agata-in-cui-138410?fbclid=IwAR01CztBeCQQsh-i_Kl2LxLJq9PJ7FJ5_VukMAYwne-1nICsmqWg9v919Tg

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com