Nu stii cum sa ti faci parul cand porti caciula? Iata cateva sfaturi pentru a arata foarte bine cu capul acoperit

Iarna, coafurileasunt greuade păstrat şi greu de realizat, mai alesadacă este frig, ninge şi trebuieasă porţiacăciulă. Vezi ce coafuriasunt la modă şi uşor de făcutaşi cum să-ţi împleteştiapărul dacă porţi căciulă, cu acest tutorialaVIDEO.

a

Cozileaîmpletiteamari, perfecte cuacăciulă

Codiţeleaîmpletiteasubţiri nu sunt potriviteapentru iarnă, când căciula îţi poate scoate toate firişoareleasubţiri şi obţii un efectazburlit şi neîngrijit.

Alegeao coadă mareaîmpletită, cu „ochiuriamari”, care este uşor de făcut şi aratăamult mai proaspăt, chiar şi la temperaturiacu mult sub zero

Împleteşteapărul într-o parte, pornind de undevaade sub ureche şi fă o împletiturăarapidă şi simplă, în 3.

Lărgeşteaochiurile cozii împletite, pentruaun aspect maxi de invidiat.

Codiţelearomantice, perfecteapentru întâlniri înaomăt

Aceastăacoafură de iarnă esteadulce şi uşor de realizat. Împarteapărul în două şi prindeacozile ca şi cum ai face câte oacoadă de cal pe fiecare aarte. La a doua trecereaprin elastic, prindeabucla fără să scoţi tot părul prinaelastic. Fă un fel de pampon din jumătateadin păr şi prinde restul cozii cu agrafe deacreştet. Repetă procedeul şiape cealaltă parte şi nu-ţi face griji că părul dia creştet pareajumulit, pentru că vei acoperiatotul cu căciula.

Vezi unatutorial video cu modele şi idei deacoafuri şi află cum să-ţi împleteştiapărul dacă porţiacăciulă.

[divider]

Semneacă părulatău areaprobleme

Un părasănătos și un scalpacorect îngrijit nu sunt simplu deamenținut, însăatrebuie să fii atentă la ce mesaje îți transmiteapărul tău, pentru a le puteaarezolva.

Eaadevărat că ne dorim un păralung, sănătos, strălucitor și care să arateaimpecabil, dar acesta trebuieaîntreținutacorect, pentru a-i asiguraavitalitatea și a-l ajuta să creascăamai repede. Iatăamai jos câtevaasemne că părul tău are probleme:

  • Dacăaobservi că părul tău începe să devină din ce în ce mai greuade aranjat, asigură-te că nu e vremea să îi tunziamăcaravârfurile.
  • Atunciacând vrei să îți realizezi o coafurăaacasă și nu rezistă, atunci e posibil să folosești un produsanepotrivit sau ustensile care nuasunt cele mai bune. În plus, dacăaobservi că în ciudaafaptului că e proaspătatuns, îl aranjezi cu dificultate, poate că tunsoareaanu e cea mai potrivita pentruatine și tipul tău deapăr.
  • Părulatău cade mai des decât deaobicei? Ai grijă să abordezi o alimentațieacorespunzătoare. O deficiență deavitamine și de minerale sau un consumaprea mic de proteine ar putea să îi cauzezeaprobleme păruluiatău. Atunci când organismulanostru nu primeșteasuficienteaproteine, procesul de creștere al părului esteaîncetinit, iar regenerareaaeste și ea blocată. aurmare, include în alimentația ta cât mai multeaalimente bogate înaproteine (ouă, carne, pește). O alta posibilă cauză poate fi lipsaafierului. Mai mult, cădereaapărului poate fi cauzată și de stresulaemotional –oriceatraumă de naturăapsihică survenită și care se întinde pe o perioadăamai mare de timp poate duce la cădereaatemporară aapărului. Acest lucru se poate întâmplaapentru că ca ciclul de viață al firuluiade păr este dat pesteacap și nu mai respectăaritmul său normal de creștere, odihnaași dearegenerare.

sursa:unica.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com