Nu sunt trust issues, ci noua piesa de la Christian Eberhard in colaborare cu Ale – Don’t Leave Me Now

Chiar dacă este o temă de care ne lovim cu toții la un moment dat īn viața noastră, să știți că noua piesă de la Christian Eberhard și Ale nu include clasicele probleme de īncredere pe care le avem cu oamenii din jurul nostru. Ci, mai degrabă, este o piesă pe care o putem asculta și peste zeci de ani, atunci cānd probabil vom fi populat deja Marte și ne vom fi plimbat pe Lună, īn locul clasicelor vacanțe pe litoralul romānesc.

Cu vibe-uri futuristice și inflexiuni de sound nou, sfatul dat de Don’t Leave Me Now va fi, cu siguranță, foarte repede receptat de către mecanismele minții noastre care decid dacă o piesă intră sau nu pe repeat īn playlist-ul personal.

”Am mereu īncredere īn sesiunile pe care le desfășor īmpreună cu Ale și Dara. Iar această piesă, care este una de feeling, confirmă sigur ceea ce tocmai am afirmat. Dacă aș putea, aș lua vibe-ul mișto de la sesiunea acestei piese și l-aș implementa īn fiecare sesiune pe care o am.

Și, la fel cum este specificat și īn comunicat, sper să ne vedem la semafor și pe alte Planete, iar această piesă să se audă din mașinile noastre cu design futuristic și motor electric”, spune Christian Eberhard.

Īn asentiment cu ceea ce spune Christian, Ale declară:

”Īn ultima perioadă am petrecut mult timp īn studio alături de Christian, lucrānd la diferite proiecte. Don’t leave me now a prins contur super smooth, īntr-o sesiune īn care ni s-a alăturat și Dara. Am simțit-o amāndoi imediat și mă bucur mult că acum o putem īmpărtăși și cu voi!

I love it! Sper să vă placă și vouă.”

Piesa Don’t Leave Me Now poate fi ascultată pe toate platformele digitale: https://lnk.to/dont_leave_me_now 

Durata: 02:45
Compozitori: Darabana Nicoleta, Istrati Alexandra – Elena
Editor: Roton Music Publishing
An: 2020
ISRC: RO-ROT-20-29001
Casa de discuri: Roton Music

Composed by: Dara, Ale

Lyrics by: Dara, Ale

Produced by Christian Eberhard

Arranged by: Roton Music Publishing, Global Records

© & (P) 2020 Roton Music

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com